Tratament de ultimă generaţie pentru impotenţă, în premieră în România

Peste un milion de romani suferă de Disfuncţie Erectila (impotenţă), însă doar 1% dintre ei se prezintă la medic. Acum este disponibilă tehnologia pentru tratarea disfunctiei erectile cu unde de soc.
  • Publicat:
Tratament de ultimă generaţie pentru impotenţă, în premieră în România

Peste un milion de romani suferă de Disfuncţie Erectila (impotenţă), însă doar 1% dintre ei se prezintă la medic.

Acum este disponibilă, în premieră, în România tehnologia pentru tratarea disfunctiei erectile cu unde de soc. Acesta este un tratament inovator pentru tratarea disfuncţiei erectile fiind considerat cel mai modern la nivel mondial, iar acum este disponibil si în clinicile OK Medical din Bucureşti şi Cluj.

Cum funcţionează această tehnologie?

Echipamentul medical este special proiectat pentru tratamentul Disfuncţiilor Erectile. Aceasta tehnologie este bazată pe generarea de Unde de Şoc de mică intensitate, nedureroase, asupra penisului (corpilor cavernosi) şi a rădăcinii acestuia.
Astfel se stimulează regenerarea arterelor pentru a mări volumul de sânge la nivelul penisului. Tehnologia duce la îmbunătăţirea funcţiei erectile, iar efectele tratamentului se pot observa rapid.

Cine poate beneficia de tratament?

Deoarece tehnologia este nedureroasă şi zeci de mii de pacienţi trataţi la nivel mondial până în prezent nu au raportat efecte secundare, orice persoană care suferă de Disfuncţie Erectilă de natură vasculară este candidatul perfect pentru tratament, unele din bolile cauzatoare fiind diabetul şi ateroscleroza. Acest tratament este, de asemenea, destinat bărbaţilor cu Disfunctii Erectile care nu răspund sau prezintă efecte secundare la tratamentul cu medicamente.

Ce presupune tratamentul?

Tehnologia unică foloseşte Unde de Şoc în şedinţe scurte şi extrem de eficiente. Pentru tratarea Disfuncţiei Erectile sunt necesare 5-6 sedinţe de 15-20 de minute.

Noul tratament cu Unde de Şoc aduce un avantaj pacienţilor, deoarece este o solutie nedureroasă, ce nu necesită sedare şi internare, tratează cauza Disfuncţiei Erectile şi spre deosebire de pastile, efectul este de lungă durată, ” –  Dr. Aurelian Justin, Medic Specialist Urolog la Clinica OK Medical.

Foto: 123rf.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?