Toalele din “Sex And The City” fac ravagii la Londra

Stilista serialului “Sex And The City”, Patricia Field, a dat lovitura, in Marea Britanie, cu o colectie de imbracaminte inspirata din serial.
  • Publicat:
Toalele din “Sex And The City” fac ravagii la Londra
Toalele din “Sex And The City” fac ravagii la Londra

Stilista serialului “Sex And The City”, Patricia Field, a dat lovitura, in Marea Britanie, cu o colectie de imbracaminte inspirata din serial. Fanii din Marea Britanie (deocamdata) ai serialului au luat cu asalt magazinele Marks&Spencer din Londra, dupa ce faimoasa stilista a lansat o inedita colectie pentru aceasta retea de magazine.

Si cum altfel se putea prezenta faimoasa Patricia la lansare decat intr-un outfit ce aminteste perfect de indrazneala vestimentara a personajului Carrrie din “Sex And The City”?. Intitulata „Destination New York”, colectia va fi disponibila in magazinele M&S din Marea Britanie si cuprinde 60 de piese, de la pantofi si accesorii, la jachete si rochii.

Preturile variaza intre 15 lire (pentru o pereche de manusi din piele) si 99 lire (o rochie). Vorbind despre colectie, Patricia, printre ale carei cliente, in viata de zi cu zi, se numara Sarah Jessica Parker si Anne Hathaway, a precizat: „Imi place sa vad in ea expresia propriei mele filosofii, care se traduce prin democratizarea luxului”. (A.E.M.)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”