Tily Niculae a lansat campania ”Our special date”

Pornind de la studiile de specialitate, realizate recent de diverse ONG-uri de profil, care arată că aproximativ 20% dintre copiii din România se simt neglijaţi de părinţi, Tily Niculae a lansat compania ”Our special date”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tily Niculae a lansat campania ”Our special date”

Pornind de la studiile de specialitate, realizate recent de diverse ONG-uri de profil, care arată că aproximativ 20% dintre copiii din România se simt neglijaţi de părinţi, Tily Niculae a lansat campania ”Our special date”.

Psihologii atrag atenţia că neglijarea copiilor reprezintă o nouă formă de agresiune: una psihică, ce lasă urme la fel de adânci asupra dezvoltării emoţionale a micuţilor, ca şi abuzurile fizice.

Campania ”Our special date” propune tuturor părinţilor un exerciţiu de afecţiune şi sinceritate.

Obiectivele campaniei sunt:

  • Atenţionarea în privinţa unei situaţii sociale care tinde să se acutizeze;
  • Promovarea unei bune conduite socio-familiale, propice dezvoltării emoţionale a copiilor;
  • Promovarea valorilor moral-spirituale care stau la baza unei familii sănătoase;
  • Sensibilizarea părinţilor atunci când vine vorba de nevoile afective ale propriilor copii.

Surprinde momentul!

Părinţii care se vor alătura, în perioada 15-31 martie, acestei campanii sunt provocaţi să posteze pe Facebook/ Instagram o poză/un filmuleţ maxim 8 secunde de la întalnirea cu copiii lor, folosind hashtag-ul #ourspecialdate.

La finalul campaniei, toate pozele vor intra în galeria “marii familii” #ourspecialdate, creată special pe site-ul www.tilyniculae.eu

Galeria va conţine impresiile şi concluziile micuţilor şi ale părinţilor care au acceptat provocarea şi care astfel s-au alăturat demersului iniţiat, acela de a-i face pe copii să se simtă nu importanţi ci chiar cei mai importanţi oameni din vieţile noastre.

Tily Niculae explică: “Demersul meu nu se vrea a fi o lectie de parenting ci mai degrabă un semnal de alarmă şi în acelaşi timp o provocare pe care doresc să o lansez tuturor adulţilor care au uitat, poate, cum este să fii în pielea unui copil, cum este să simţi nevoia prezenţei fizice a părinţilor tăi. Îmi doresc să te provoc şi pe tine şi  la o întâlnire sinceră şi caldă, cu proprii tăi copii. Este vorba despre acel “date” în faţa căruia adulţii sunt de obicei atât de încântaţi. O ieşire la un brunch, la un prânz special, la o cină în oraş sau de ce nu, o masă în familie, acasă, dar pregătita cu dragoste, atenţie şi căldură ca şi când ar fi un mare eveniment care trebuie sărbătorit.”

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân