Sophia Loren, sfătuită să-şi opereze nasul!

Actriţa italiană Sophia Loren, considerată una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile, a declarat că pe vremea când era o tânără artistă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi corecta nasul "prea lung" printr-o operaţie estetică.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sophia Loren, sfătuită să-şi opereze nasul!

Actriţa italiană Sophia Loren, considerată una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile, a declarat că pe vremea când era o tânără artistă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi corecta nasul „prea lung” printr-o operaţie estetică.

Celebra actriţă în vârstă de 80 de ani a dezvăluit, într-un interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter, că persoane din industria cinematografiei i-au sugerat la începuturile carierei sale că ar fi bine să îşi corecteze unele părţi ale feţei pentru a fi mai atractivă pentru marele ecran, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Am încercat mereu să nu îi ascult pe aceşti oameni”, a spus Sophia Loren. „Spuneau că nasul meu era prea lung şi că gura mea era prea mare. Nu m-au rănit aceste sugestii deloc, pentru că atunci când cred în ceva este ca la război. Este o luptă”, a spus celebra actriţă.

Potrivit actriţei, la acea vreme chiar şi soţul său, producătorul de film Carlo Ponti – care a decedat în ianuarie 2007 – a încurajat-o să facă o astfel de operaţie estetică.
Actriţa îşi aminteşte că i-a spus soţului său că preferă să se întoarcă în Pozzuoli, oraşul său natal, decât să îşi supună faţa unei intervenţii chirurgicale pentru a fi în standardele impuse de industria americană de film, care la momentul respectiv prefera nasurile „franţuzeşti”.

Sophia Loren mai spune că nu a vrut să facă o astfel de operaţie estetică întrucât îi place faţa ei.

Actriţa italiană Sophia Loren a împlinit 80 de ani pe 20 septembrie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân