Cum arată în prezent Sophia Loren la venerabila vârstă de 78 de ani

Actriţa Sophia Loren se află la momentul de faţă pe platourile de filmare din Roma, unde se filmează cea mai recentă producţie cinematografică în care va avea rolul principal, şi anume Vocea Umană, care este regizată chiar de către fiul actriţei, Edoardo Ponti.
Cum arată în prezent Sophia Loren la venerabila vârstă de 78 de ani

Actriţa Sophia Loren se află la momentul de faţă pe platourile de filmare din Roma, unde se filmează cea mai recentă producţie cinematografică în care va avea rolul principal, şi anume „Vocea Umană”, care este regizată chiar de către fiul actriţei, Edoardo Ponti.

Legendara actriţă revine astfel pe marile ecrane după o pauză de aproape 3 ani iar în pelicula „Vocea Umană”, Sophia Loren va intra în pielea unei femei al cărei iubit se va căsători cu altcineva, fiind astfel surprinse momentele dramatice şi căderile nervoase pe care le suferă aceasta.

Sophia Loren se numără printre cele mai frumoase femei de la Hollywood, aceasta deţinând locul 5 în top 20 al frumuseţilor în cinematografie.

Iată cât de bine arată acum actriţa, în ciuda vârstei destul de înaintate – o dovadă de eleganţă şi bun gust:

 

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică