Soluția naturală care combate riscul de INFARCT. Nu are efecte adverse!

Sucul de sfeclă roșie ajută la reducerea riscului de infarct. Doar 70ml de suc de sfeclă consumat zilnic a redus mai mult de jumătate din cazuri.
  • Publicat:
Soluția naturală care combate riscul de INFARCT. Nu are efecte adverse!
Foto: envato

Sucul de sfeclă roșie ajută la reducerea riscului de infarct, arată un studiu. Doar 70ml de suc de sfeclă consumat zilnic a redus mai mult de jumătate din cazurile de infarct sau alte complicații în cazul pacienților cu stent, în doar șase luni.

Acest suc este cunoscut pentru reducerea tensiunii arteriale, conține nitrați care ajută la dilatarea vaselor de sânge și îmbunătățește circulația sangvină, spun cercetătorii.

Dr. Krishnaraj Rathod de la Universitatea Regina Maria din Londra a spus: „Pacienții noștri s-au bucurat că tratamentul lor a fost un produs complet natural care nu are efecte adverse”.

Sucul de sfeclă: beneficii

Acest “super-aliment” reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor.

Dr. Oz afirmă că mai mulţi dintre pacienţii săi au declarat că sucul de sfeclă roşie le oferă energie şi vitalitate pe parcursul unei zile. Studiile arată că acest lucru se datorează componentelor sucului de sfeclă, care ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui. „Sucul de sfeclă pare să ajute organismul să răspundă mai bine la diferite sarcini, balansând nivelul de oxigen consumat şi crescând nivelul de rezistenţă a corpului”.

Sucul de sfeclă este unul dintre alimentele cele mai bogate ca sursă de antioxidanţi şi nitraţi naturali. Nitraţii sunt componente care îmbunătăţesc circulaţia sangvină în corp – inclusiv la nivelul creierului, inimii şi muşchilor. Aceşti nitraţi naturali cresc numărul de molecule din vasele de sânge şi ajută la deschiderea vaselor, permiţând oxigenului să circule într-o cantitate mai mare, mai ficientă.

Pentru a îmbunătăţi presiunea şi circulaţia sângelui, acest suc este cel mai eficient. Atunci când găteşti sfecla într-un anumit fel, cantitatea de nutrienţi benefici circulaţiei sangvine vor scădea. Dar dacă consumi un pahar de suc în fiecare dimineaţă, te vei bucura de efectul sănătos 100%.

DESCOPERĂ AICI MAI MULTE BENEFICII ALE SUCULUI DE SFECLĂ!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”