Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul patru, după ce reuşise să învingă boala

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul patru.
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul patru, după ce reuşise să învingă boala
FOTO: profimediaimages.ro / Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul patru, după ce reuşise să învingă boala

Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer de sân în stadiul patru. Actriţa în vârstă de 48 de ani a fost prima oară diagnosticată cu cancer de sân în 2015, iar recent a mărturisit într-un interviu pentru ”Good Morning America” că boala a revenit.

”Sunt în stadiul patru. Cancerul a reveni şi de asta sunt aici”, a spus Doherty. ”Încă nu cred că am procesat vestea. E ca o pastilă amară greu de înghiţit din mai multe puncte de vedere. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta şi eu nu”. Nimeni nu merită asta”, a continuat actriţa.

Shannen Doherty a povestit ca noul diagnostic l-a primit anul trecut când filma pentru „Beverly Hills, 90210”. Colegul ei de platou, Luke Perry, a murit la scurt timp de la premiera seriei.

”A fost atât de ciudat pentru mine să fiu diagnosticată, iar mai apoi, cineva care părea perfect sănătos, să se ducă primul”, povesteşte actriţa. ”A fost şocant, iar singurul lucrul pe care-l mai puteam face pentru a-l onora a fost serialul. În opinia mea, încă nu am făcut suficient”, a continuat vedeta.

Iniţial, Doherty a împărtăşit veştile cu un grup foarte mic de oameni din viaţa ei, incluiv colegului ei de platon Brian Austin Green. Tot ce-şi dorea era să demonstreze că şi persoanele aflate în stadiul patru pot lucra.

”Viaţa noastră nu se termină în minutul în care suntem diagnosticaţi. Încă mai avem de trăit”, spune Shannen Doherty.

În tot acest proces, actriţa îi are alături pe mama şi soţul ei, care nu ezită să o încurajeze.

„Mama mea este incredibil de puternică. La fel şi soţul meu, dar eu îmi fac griji pentru el”, a mai spus ea.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională