Sfaturi de la profesionişti pentru o manichiură impecabilă!

Realizarea manichiurii perfecte nu mai reprezintă de acum o provocare şi o cheltuială în plus pentru femei, unul dintre specialiştii din Los Angeles dezvăluind câteva trucuri pentru obţinerea unghiilor perfecte
16.07.2014
Sfaturi de la profesionişti pentru o manichiură impecabilă!

Realizarea manichiurii perfecte nu mai reprezintă de acum o provocare şi o cheltuială în plus pentru femei, unul dintre specialiştii din Los Angeles dezvăluind câteva trucuri pentru obţinerea unghiilor perfecte, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Madeline Poole, de la salonul MP din Los Angeles, a realizat un infografic care cuprinde paşii necesari pentru a obţine o manichiură perfectă.

Aceasta a subliniat că, în timp ce multe femei îşi doresc o manichiură superbă ca aceea a celebrităţilor, obţinerea unui astfel de aspect fără ajutorul unui profesionist poate fi dificilă, având în vedere că oja se poate usca prematur sau poate să îi lipsească aspectul finit.

„Oja se usucă rapid, devenind lipicioasă dacă unghia este foarte încărcată. Metoda pe care o folosesc constă într-o modalitate rapidă de a acoperi uniform suprafaţa unghiei, evitând astfel uscarea pensulei”, a spus Madeline Poole.

Aceasta a sugerat că trebuie folosită o spumă de unghii, care trebuie întinsă într-o singură direcţie. Înainte de îndepărtarea cuticulelor, Madeline Poole le sfătuieşte pe femei să aplice pe unghie un balsam şi apoi să le lustruiască înainte de a le pili. Cuticulele trebuie îndepărtate cu un băţ din lemn de portocal.

Probabil cel mai important pas în realizarea unei manichiuri perfecte este aplicarea ojei. Poole a spus că pensula trebuie folosită doar de trei ori şi într-o singură direcţie, precizând că prima dată se va aplica oja pe mijlocul unghiei şi mai apoi pe lateralul acesteia.

Pentru ca unghiile să arate perfect, manichiurista a precizat că, înainte de realizarea ultimul pas, se poate folosi o pensula înmuiată în acetonă pentru a curăţa excesul de ojă. La final, trebuie aplicat un balsam pentru ca oja să reziste şi să strălucească pentru mai mult timp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Dr. Mihaela Marinescu, VITALITAS: totul despre longevitate și îngrijirea de calitate a persoanelor vârstnice