Selena Gomez: Postam și plângeam, am „mințit” despre corpul meu

Actrița și cântăreața Selena Gomez a mărturisit că a mințit în postările ei privind realitatea că se îngrășa continuu și nu îi păsa.
  • Publicat:
Selena Gomez: Postam și plângeam, am „mințit” despre corpul meu
Hepta

Deși actrița și cântăreața Selena Gomez a publicat de nenumărate ori pe Instagram postări prin care susținea că nu îi pasă ce cred ceilalți despre aspectul ei fizic, se pare că în culise realitatea era cu totul alta. 

„Oamenii credeau că greutatea mea fluctua constant pentru că luam anumite medicamente.”, a declarat actrița în cadrul unei emisiuni pe  Apple TV+. „Parcă abia așteptau să găsească ceva cu care să mă doboare. Iar mie mi-era rușine că mă tot îngrășam din cauza lupus-ului meu.”

Gomez, în vârstă de 30 de ani, a mărturisit că, de fapt, a „mințit” despre cum s-a simțit raportat la comentariile și criticile celor din jur atunci când a postat conținut de tip body positivity.

„Am mintit. Puneam o poză cu mine și spuneam: „Nu contează. Nu accept criticile tale. În tot acest timp, de fapt postam și plângeam pentru că nimeni nu merită să audă/să citească astfel de răutăți.”

„Am postat acel content prin care susțineam că nu mă deranjează cum arăt pentru că nu am vrut ca alți oameni care se confruntă cu aceeași situație să se simtă rușinați față de cum arată, cine sunt, pe cine iubesc.” a adăugat Selena Gomez. „Cred că este atât de nedrept. Nu cred că cineva merită să se simtă inferior.”

Într-un TikTok, postat în aprilie 2022, starul hollywoodian a spus: „Nu-mi pasă de greutatea mea pentru că oamenii bârfesc despre asta oricum.”

„Sunt perfectă așa cum sunt”, a adăugat ea.

Ceva mai recent, în timpul unui live tot pe platforma TikTok, Gomez a transmis un puternic mesaj de tip body positivity în timp ce răspundea la criticile care au continuat să se manifeste online.

„Vreau doar să încurajez pe oricine simte orice fel de rușine, pentru că nimeni din exterior nu știe povestea reală: ești frumoasă și ești minunată”, a spus Gomez.

Fosta vedetă Disney Channel a început să își mărturisească adevăratele sentimente odată cu lansarea melodiei sale, My Mind and Me, ale cărei versuri indică de asemenea că lucrurile nu sunt niciodată așa cum par.

Selena Gomez a vorbit încă din 2017 despre cum boala lupus cu care se confruntă, transplantul de rinichi și medicamentele pe care trebuie să le ia au contribuit la schimbarea aspectului fizic.

„Am lupus și mă confrunt cu afecțiuni ale rinichiilor și cu hipertensiune arterială, cu o mulțime de probleme de sănătate, și așa am început să realizez cât de important este aspectul fizic”, a spus ea în 2019, în timpul unui interviu.

„Am observat cât de important este abia când oamenii au început să mă atace pentru cum arăt… asta chiar m-a încurcat puțin.”

Cântăreața, între timp, continuă să susțină mesaje pozitive privind modul cum femeile se raportează la propriul corp care nu poate fi mereu în cea mai bună formă.

De curând, vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu ea mai tânără, la care a adăugat textul: „Vă rog să nu vă fie teamă să cereți ajutor. Vreau ca fiecare dintre noi să fie mai blând cu sine. Scrie sinelui mai tânăr… și lipește foaia cu textul pe oglindă, pentru a-ți aminti că meriți totul. Te iubesc.”

Citește și: Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară

Sursă: today.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân