Secretul tenului impecabil de gheişă: excrementele de privighetoare

Vrei să arăţi mai tânără cu 10 ani? Încearcă tratamentul de 180 de dolari cu...excremente de pasăre. Un SPA de lux din centrul Manhattan-ului practică această metodă de aproape 5 ani iar rezultatele sunt excelente, susţin clientele cu dare de mână care se supun acestui tratament inedit.
08.08.2013
Secretul tenului impecabil de gheişă: excrementele de privighetoare

Vrei să arăţi mai tânără cu 10 ani? Încearcă tratamentul de 180 de dolari cu…excremente de pasăre.
Un SPA de lux din centrul Manhattan-ului practică această metodă de aproape 5 ani iar rezultatele sunt excelente, susţin clientele cu dare de mână care se supun acestui tratament inedit.

Măştile respective sunt făcute din excremente de privighetoare amestecate cu tărâţe de orez şi apoi sunt aplicate pe faţă, pentru o exfoliere delicată şi curăţare în profunzime, datorită enzimelor speciale eliberate de ingredientul…mirositor.

Cele peste 100 de cliente care trec lunar pragul salonului Shizuka spun că pielea lor arată mult mai bine, este mai catifelată şi nu mai au probleme cu acneea.

Directorul centrului de înfrumuseţare, Shizuka Berntein, originar din Tokio, încearcă prin acest tratament să aducă în atenţia Statelor Unite un tratament tradiţional de întinerire din Japonia, pe care l-a învăţat la rândul lui de la mama sa. Astfel, doamnele nemulţumite de aspectul pielii lor sunt stimulate să nu mai apeleze la bisturiu pentru operaţiile de lifting şi să se întoracă la..natură.

Tratamentul cu excremente Geisha Facial este folosit în ţara natală încă din anii 1600 şi era solicitat în special de către actriţe şi ghişe, recunoscute pentru frumuseţea lor răpitoare.

Pe de altă parte, dermatologul Michelle Green este de părere că acest tratament nu este unul tocmai fantastic şi că aceleaşi rezultate de reîntinerire pot fi obţinute cu un exfoliant pe bază de fructe, cum ar fi caisele de exemplu.

Un alt mit care circulă este acela că excrementele de porumbel ar fi excelente pentru piele, însă Bernstein susţine că doar privighetoarea este cea care poate elibera enzima cu proprietăţi speciale de curăţare deoarece această pasăre se hrăneşte doar cu seminţe naturale.

 

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: