Secretele de la duș: 1 din 20 de persoane se masturbează, 1 din 30… defechează

20.04.2021
Secretele de la duș: 1 din 20 de persoane se masturbează, 1 din 30... defechează
Sursa foto: Shutterstock

Un sondaj arată că una din douăzeci de persoane se masturbează în timp ce face duș. În timp ce una din treizeci recunoaște că își face nevoile când se află sub duș. Mai mult, peste 50% dintre respondenții la acest sondaj recunosc că nu se spală zilnic pe corp.

Potrivit acestui sondaj, unul din trei respondenți recunoaște că urinează la duș. Iar una din treizeci de persoane chestionate admite că defechează, oricât de șocant și de scârbos ar suna treaba asta!

Peste 50% dintre bărbații chestionați recunosc că se masturbează la duș

Aproape jumătate dintre bărbații chestionați au recunoscut că se masturbează la duș. În vreme ce doar 28% dintre femei au spus că fac acest lucru. Alte „secrete murdare de la duș” sunt suflatul nasului în cadă (47% dintre respondenți oferind acest răspuns) și scuipatul (44%).

În plus, sondajul a scos la iveală că unul din cinci respondenți preferă să folosească șervețele umede pentru curățarea organelor genitale decât să facă duș sau chiar o baie în cadă. Alții preferă să folosească spray-uri parfumate pentru a masca mirosul neplăcut din zona intimă. Cel mai des invocate motiv fiind… lipsa de timp.

Sursa foto: QS Supplies

Același sondaj arată că partenerii de cuplu care fac duș împreună ar avea o relație mai împlinită și de lungă durată. Iar două treimi din cuplurile care fac duș împreună ajung frecvent să facă sex în cadă.

Patru din zece cupluri admit însă că mai scapă gaze intestinale zgomotoase când sunt împreună în baie. Poate și acesta este un motiv pentru care aproape 60% dintre cupluri preferă să nu împartă acest spațiu intim cu nimeni, nici măcar cu partenerul de viață.

Sondajul a inclus 1.010 participanți cu vârsta medie de 32 de ani, femei și bărbați din America și Marea Britanie, dintre care 617 erau într-o relație de cuplu.

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări:
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi