Sexul în cadă poate fi periculos. Ce boli riști să faci dacă îl practici?

20.04.2021
Sexul în cadă poate fi periculos. Ce boli riști să faci dacă îl practici?
Sursa foto: Shutterstock

Sexul în cadă nu înseamnă doar plăcere! Dacă vrei să-ți condimentezi viața sexuală cu o partidă de amor în cada plină cu apă și spumă, ține cont că te expui și anumitor pericole.

Poate în filmele pentru adulți ți se prezintă o imagine idilică a „acțiunii”, însă, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Vezi mai jos ce pericole presupune sexul în cadă pentru sănătatea ta.

Sexul în cadă te expune riscului de infecții urinare și candidoză

Bacteriile de pe piele și din cadă pot ajunge cu ușurință în vagin sau la nivelul penisului. Iar riscul de infecții urinare nu este de ignorat.

În plus, clorul din apă îți dă peste cap pH-ul vaginal și astfel există pericolul să te confrunți cu o infecție fungică foarte neplăcută, candidoza.

Totodată, clorul din apă favorizează iritațiile în zona genitală, mai ales în cazul frecării piele pe piele.

Pericol crescut de iritații, dureri vaginale și… sarcină!

Apa nu este deloc un bun lubrifiant. De fapt, poate cauza uscăciune vaginală, deoarece „spală” toate uleiurile și secrețiile din zona intimă.

Sexul în cadă poate fi foarte inconfortabil și chiar dureros. Asta pentru că penetrarea are loc cu dificultate, ca urmare a lipsei secrețiilor vaginale. E posibil chiar să prezinți mici rupturi la nivelul vaginului după o partidă de sex în cada cu apă.

În plus, apa și substanțele chimice din produse precum spuma de baie pot deteriora materialul din care este confecționat prezervativul. Astfel, există pericolul real să rămâi însărcinată dacă partenerul ejaculează în vagin sau chiar să capeți o boală cu transmitere sexuală.

Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres