Regimul Dukan, dieta preferata a vedetelor

  • Publicat:
Regimul Dukan, dieta preferata a vedetelor
Regimul Dukan, dieta preferata a vedetelor

La sase saptamani dupa nastere, Gisele Bundchen poza sexi in reviste. Va intrebati cum e posibil acest lucru? Secretul ei este regimul Dukan. Aceasta dieta a fost conceputa de un nutritionist francez si contine multe proteine.

Aflata in topul celor mai sexy femei, Gisele Bundchen a declarat de multe ori ca adora carnea. Mai mult, ca n-ar putea sa renunte vreodata la acest aliment. Asa ca dupa nastere a inceput un regim hiperproteic, intocmai ca Jennifer Lopez. Amandoua au urmat indicatiile nutritionistului francez Pierre Dukan.

Prima faza a regimului Dukan, numita faza de atac, se bazeaza pe consumul exclusiv al proteinelor. Vestea buna este ca puteti manca de cate ori vreti pe zi.

Desi oferta pare limitata exista o multime de variante: fructe de mare, muschi de vita, piept de pui, ficatei sau peste. In schimb la toppinguri, sosuri sau garnituri trb sa ne multumim cu lactatele degrasate, iaurt sau lapte batut cu cat mai putine grasimi.

Din categoria fructelor de mare luam exemplul crevetilor, cel mai simplu pregatiti pe grill sau intr-o tava incinsa.

Perfecte pentru aceasta faza sunt frigaruile, dar se pot pregati o multime de preparate. De exemplu, dovlecel umplut.

Practic inseamna revenirea la o alimentatie normala. In aceasta faza nu mai slabiti, insa va consolidati reusita Durata este si ea mai mare: 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut anterior. De-abia apoi puteti trece la ultima parte a regimului Dukan: pentru tot restul vietii o zi pe saptamana consumati doar proteine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”