Recomandări de outfituri pentru bărbaţi în sezonul rece

Scoate carourile la înaintare! Sunt pe val sezonul ăsta şi le poţi purta pe sacouri, curele, fulare, pantaloni. Aproape pe orice! Poartă imprimeuri cu temă de Sărbători! Chiar şi renii, oamenii de zăpadă sau fulgii de nea sunt permişi.
Recomandări de outfituri pentru bărbaţi în sezonul rece

Iarna îţi lasă (uneori) senzaţia posomorâtă a zilelor reci şi ceţoase. Visul unei nopţi de iarnă pentru un bărbat stylish e cu siguranţă garderoba de astă vară vie, intens colorată şi frumos accesorizată.

Cu privirea pe geam şi cu mâna pe umeraş ajungi însă să alegi aceleaşi haine gri, maro şi negre. Nimic greşit, dar totul poate căpăta sclipirea de care simţi că ai nevoie.

Inspiră-te din sezon şi alege o piesă în roşu, verde sau ocru! Singura regulă e să faci din ea piesa centrală a outfit-ului, iar restul să fie în tonuri neutre.

Scoate carourile la înaintare! Sunt pe val sezonul ăsta şi le poţi purta pe sacouri, curele, fulare, pantaloni. Aproape pe orice.
Poartă imprimeuri cu temă de Sărbători! Chiar şi renii, oamenii de zăpadă sau fulgii de nea sunt permişi.

Reîntoarce-te în copilărie! Adică redescoperă pantalonii un pic deasupra gleznei, puloverele din lână aspră, fularele pe care ţi le punea mama la gât când ieşeai afară şi ghetele cu şireturi.

Poartă papioane! Ţi-am mai spus că sunt în sezon acum şi îţi repetăm asta. Le găseşti în orice culoare, model şi print.

Sursa:  don-men.com