Psihologia românilor – cei mai mulţi dintre români sunt nefericiţi

Aproape o treime dintre români intră în categoria "împliniţi şi echilibraţi", iar peste 20% se declară "nevoiaşi" sau "în căutarea drumului", potrivit studiului National Happiness România.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Psihologia românilor - cei mai mulţi dintre români sunt nefericiţi

Aproape o treime dintre români intră în categoria „împliniţi şi echilibraţi”, iar peste 20% se declară „nevoiaşi” sau „în căutarea drumului”, potrivit studiului National Happiness România.

După cum şi-au evaluat satisfacţia legată de viaţă în general, gradul de autoapreciere şi starea de fericire din momentul în care au completat chestionarul, respondenţii au fost de asemenea împărţiţi în 4 categorii: nefericiţi (39%), aproape fericiţi (22%), fericiţi (25%) şi profund fericiţi (14%).

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”