ProMotor lansează „Podcast cu prioritate”

09.02.2023
ProMotor lansează „Podcast cu prioritate”

ProMotor, cel mai cunoscut nume din domeniul auto din România, lansează „Podcast cu prioritate”, avându-l ca gazdă pe Luci Popa.

Podcastul va apărea de două ori pe lună, iar prima ediție va fi difuzată sâmbătă, 11 februarie 2023, începând cu ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România, pe site-ul promotor.ro și pe pagina de Facebook Promotor – și îl are ca invitat pe vloggerul ZED (Silviu Zaharia).

„Podcast cu prioritate” este locul creat de ProMotor pentru ca pasionații de mașini și experții din industrie să se întâlnească și să își împărtășească pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă automobile. Scopul nostru este de a aduce cele mai recente știri, dar și povești captivante din lumea auto.

Pe parcursul episoadelor, i se va alătura o gamă variată de invitați, de la vloggeri auto la cunoscători din industrie, toți având o perspectivă unică asupra lumii auto. Vor fi aprofundate cele mai recente tendințe și evoluții din industria auto, inclusiv noile tehnologii și designul de ultimă oră.

Invitații vor împărtăși experiențele lor personale cu mașinile pe care le iubesc și vom auzi despre provocările cu care s-au confruntat și etapele pe care le-au atins. De asemenea, vom aprofunda poveștile fascinante din spatele unora dintre cele mai emblematice mașini.

„Podcast cu prioritate” are ceva pentru toată lumea

La „Podcast cu prioritate” credem că mașinile sunt mai mult decât simple mijloace de transport – ele sunt o extensie a personalităților noastre și a modului nostru de viață. De aceea, suntem dedicați să celebrăm toate aspectele culturii auto, de la emoția de a conduce pe circuit până la satisfacția de a lucra la un proiect de restaurare a unei mașini clasice.

Așadar, dacă sunteți pasionați de mașini și doriți să fiți la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din industria auto, urmăriți „Podcast cu prioritate”. Abia așteptăm să vă împărtășim pasiunea noastră pentru mașini și să vă aducem cele mai noi și mai interesante povești din lumea automobilelor.

ProMotor.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Chemoembolizarea hepatică, soluție pentru tumorile și metastazele din ficat
Recomandări: