Poziţii sexuale care pot favoriza fracturarea penisului

Penisul uman nu are os, aşadar fracturarea organului genital este reprezentată de forţarea bruscă a organului de a se curba atunci când se află în erecţie. Iată care sunt poziţiile sexuale ce favorizează fracturarea penisului!
  • Publicat:
Poziţii sexuale care pot favoriza fracturarea penisului

Fracturarea penisului este unul dintre cele mai dureroase accidente care poate avea loc în timpul unui contact sexual, în majoritatea cazurilor fiind necesar un consult medical de urgenţă, scrie Descoperă.

Penisul uman nu are os, aşadar fracturarea organului genital este reprezentată de forţarea bruscă a organului de a se curba atunci când se află în erecţie, relatează IFL Science.

În cadrul unui studiu realizat de un grup de cercetători din Brazilia au fost prezentate poziţiile sexuale care favorizează fracturarea penisului. Cercetătorii au analizat rapoartele medicale care includeau fracturarea penisului din ianuarie 2000 până în martie 2012. Majoritatea accidentelor au avut loc în timpul relaţiilor heterosexuale.

Majoritatea fracturilor de penis au avut loc atunci când partenera a fost poziţionată deasupra partenerului,  28,6% din cazuri au avut loc în timpul poziţiei „doggy style”, iar 21,4% au avut loc atunci când partenerul s-a aflat deasupra partenerei.

Studiul a dezvăluit că vârsta la care bărbaţii pot suferi de fractură a penisului este de 34,5 ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”