Posibil leac pentru astm

Un medicament experimental a generat rezultate promiţătoare contra astmului, reducând cu 87% frecvenţa crizelor de astm la anumiţi pacienţi, potrivit rezultatelor unui studiu clinic intermediar publicate în Statele Unite. Dacă FDA (Food and Drug Administration) va autoriza comercializarea acestui medicament, el va putea să îi ajute pe astmaticii care suferă de crize de intensitate moderată spre severă, care nu sunt prea bine controlate de medicamentele prezente pe piaţă.
27.06.2013
Posibil leac pentru astm

Un medicament experimental a generat rezultate promiţătoare contra astmului, reducând cu 87% frecvenţa crizelor de astm la anumiţi pacienţi, potrivit rezultatelor unui studiu clinic intermediar publicate în Statele Unite.

Dacă FDA (Food and Drug Administration) va autoriza comercializarea acestui medicament, el va putea să îi ajute pe astmaticii care suferă de crize de intensitate moderată spre severă, care nu sunt prea bine controlate de medicamentele prezente pe piaţă.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Topul greşelilor din antrenamente
Topul greşelilor din antrenamente
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea