(P) Pe Quicky.ro este luna bucătăriei etnice, cu reduceri de până la 45%!

Vi s-a întâmplat şi vouă, cu siguranţă, să fiţi ocupaţi şi să nu mai aveţi timp să gătiţi, mai ales atunci când vă aflaţi la birou sau programul de lucru se prelungeşte ceva mai târziu decât aţi prevăzut. Aşadar, noi credem că oamenii ocupaţi obişnuiesc să comande online mancare.
29.07.2014
(P) Pe Quicky.ro este luna bucătăriei etnice, cu reduceri de până la 45%!

Vi s-a întâmplat şi vouă, cu siguranţă, să fiţi ocupaţi şi să nu mai aveţi timp să gătiţi, mai ales atunci când vă aflaţi la birou sau programul de lucru se prelungeşte ceva mai târziu decât aţi prevăzut. Deci, noi credem că oamenii ocupaţi obişnuiesc să comande online mancare.

Aşadar, noi vă recomandăm Quicky.ro, o platforma dezvoltată în anul 2006, care a pornit cu un număr restrâns de restaurante, dar care a ajuns astăzi să colaboreze cu mai multe restaurante şi să ofere peste 5700 preparate culinare. În plus, accesezi Quicky.ro şi ai la dispoziţie o gamă variată de produse, de la mâncare tradiţională la preparate libaneze, sushi, mâncare cu specific indian, cu specific chinezesc, preparate italieneşti şi orice altceva vă trece prin minte, inclusiv mâncare fast-food pentru pofticioşi. 

Totodată, Quicky.ro face livrări şi la domiciliu, astfel că dacă te hotărăşti să-i faci o surpriză cuiva drag, poţi alege să comanzi de mâncare de la unul dintre restaurantele existente în preajma ta, nimic mai simplu!

Grăbeşte-te şi tu să comanzi de pe Quicky.ro, mai ales că iulie este luna bucătariei etnice, cu reduceri de până la 45%!

quicky

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament