(P) Pantene, Mega Image şi Fundaţia Renaşterea Oferă Putere femeilor din România

Pantene şi Mega Image s-au alăturat Fundaţiei Renaşterea pentru a reda cât mai multor femei din România puterea de care au nevoie în unele dintre cele mai delicate momente din viaţa lor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Pantene, Mega Image şi Fundaţia Renaşterea Oferă Putere femeilor din România

Pantene şi Mega Image s-au alăturat Fundaţiei Renaşterea pentru a reda cât mai multor femei din România puterea de care au nevoie în unele dintre cele mai delicate momente din viaţa lor. Prin campania Oferă Putere, Pantene şi Mega Image susţin iniţiativa începută de Fundaţia Renaşterea în urmă cu un an, al cărui obiectiv este acela de a oferi peruci din păr natural femeilor care se luptă cu cancerul.

Un păr puternic şi sănătos oferă oricărei femei mai multă încredere, siguranţă şi curaj, şi, tocmai de aceea, Fundaţia Renaşterea şi-a propus ca, începând cu 1 octombrie 2015, să le ofere peruci din păr natural româncelor care se luptă cu efectele cancerului. Pentru realizarea unei astfel de peruci este nevoie de opt codiţe de păr, iar de costul de manufacturare este de minimum 150 de euro. Pentru cele mai multe dintre paciente, acest cost reprezintă însă o investiţie pe care nu şi-o permit.

Din dorinţa de a oferi peruci din păr natural şi, implicit, un plus de putere cât mai multor femei din România, Pantene şi Mega Image s-au alăturat demersului iniţiat de către Fundaţia Renaşterea. În perioada 1 octombrie 2016 – 30 iunie 2017, pentru fiecare produs Pantene achiziţionat din magazinele Mega Image, Pantene va face o donaţie către Fundaţia Renaşterea, pentru manufacturarea perucilor.

Mă bucur enorm că Pantene s-a alăturat iniţiativei noastre şi sper că, împreună, vom reuşi să le readucem zâmbetul pe buze cât mai multor femei. Anul trecut am avut rezultate care ne-au depăşit aşteptările: peste 3.500 de persoane şi-au donat o parte din păr ce ar putea fi folosit pentru realizarea a peste 400 de peruci. Într-un an de la lansarea campaniei, am reuşit să donăm 40 de peruci. Anul acesta ne dorim să ajungem la mai multe femei şi, tocmai ce aceea, am demarat campania Oferă Putere, alături de Pantene şi Mega Image. Le mulţumesc pentru susţinere atât celor doi partneri cât şi tuturor femeilor care vor achiziţiona produsele Pantene şi implicit ne vor ajuta să oferim mai multe peruci şi, mai presus de tot, mai multă putere femeilor care au nevoie de sprijinul nostru.”, a declarat Mihaela Geoană, Preşedinte al Fundaţiei Renaşterea.

În plus, pe toată perioada campaniei, femeile pot continua să doneze păr într-unul din cele 31 de saloane de hairstyling partenere. Lungimea unei codiţe de păr trebuie să fie de minimum 15 centimetri şi nu este importat dacă firul de păr este subţire, gros sau colorat. Părul va ajunge, prin intermediul Fundaţiei Renaşterea, la un atelier de realizare de peruci din Galaţi, urmând ca, la final, Fundaţia Renaşterea să doneze perucile femeilor diagnosticate cu cancer.

De asemenea, la fel ca şi până acum, se pot face donaţii în bani online, prin card bancar, prin transfer bancar, sau chiar la sediul Fundaţiei Renaşterea.

Campania Oferă Putere continuă campania Vieţi Împletite, demarată de Fundaţia Renaşterea în urmă cu un an, în octombrie 2015. Printre susţinătoarele campaniei din 2015 se numără şi Andreea Esca, Andreea Marin, Iuliana Tudor şi Doina Popoviciu Dinca.

Pentru mai multe informaţii despre posibilităţile de donare, vă rugăm accesaţi siteul Fundatiei Renasterea.

Despre Procter & Gamble
P&G deserveşte prin brandurile sale aproximativ 4,8 miliarde de oameni din întreaga lume. Compania deţine unul dintre cele mai puternice portofolii de produse de încredere, de calitate şi de top, printre care (nu mai avem Ace de ceva timp)Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® şi Whisper®. Comunitatea P&G cuprinde operaţiuni în aproximativ 70 de ţări din întreaga lume. Pentru cele mai recente noutăţi şi detalii despre P&G şi produsele sale vizitaţi http://www.pg.com.

Despre Fundaţia Renaşterea
Înfiinţată în 2001, Fundaţia Renaşterea a adus pentru prima dată în atenţia publicului din România problema cancerului de sân, având de-a lungul timpului o permanentă activitate de informare asupra importanţei controalelor medicale periodice pentru depistarea la timp şi tratarea cu succes a maladiei. Începând cu data de 5 februarie 2008, prin Hotărâre de Guvern, Fundaţiei Renaşterea i s-a recunoscut statutul de utilitate publică.
Printre realizările importante obţinute se numără Centrul Medical de Excelenţă – Renaşterea, specializat în diagnosticarea precoce a cancerului de sân, genital şi pulmonar. Totodată, Fundaţia a iniţiat Unitatea mobilă de diagnostic pentru sân şi col uterin, primul program de investigaţii medicale gratuite oferite femeilor din oraşe mici şi din mediul rural. Pentru orice informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi siteul Fundatiei Renasterea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”