(P) FOREO Lansează New LUNA play plus – Curăţarea Facială Sonică, oricând şi oriunde este nevoie

Marca de frumusete suedeză FOREO a obţinut un succes global prin lansarea în 2013 a gamei sale, premiate, de îngrijire a pielii LUNA.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) FOREO Lansează New LUNA play plus - Curăţarea Facială Sonică, oricând şi oriunde este nevoie

Marca de frumusete suedeză FOREO a obţinut un succes global prin lansarea în 2013 a gamei sale, premiate, de îngrijire a pielii LUNA. De la prima lansare revoluţionară, dispozitivele LUNA™ au evoluat, FOREO modernizându-şi tehnologiile în 2016, pentru a crea noile modele mai puternice LUNA 2, LUNA 2 pentru bărbaţi şi LUNA mini 2, toate disponibile acum pe foreo. com.

In mai 2016, FOREO a anunţat crearea a celui mai mic produs destinat utilizării pe timpul călătoriilor, LUNA play. Furnizarea unei pieli sănătoase cu un dispozitiv ultra-portabil ce oferă până la 100 utilizări, reprezintă introducerea perfectă a liniei LUNA.

Popularitatea LUNA play a fost imediată, iar FOREO şi-a propus să creeze un produs de dimensiuni similare, care ar putea fi folosit pentru o perioadă extinsă de timp.

Rezultatul? LUNA play plus, care este o perie mini-pulsatilă nu doar potrivită pentru toate tipurile de ten prin design-ul cu 2 zone diferite de peri, ci şi o perie dotată cu un acumulator detaşabil AAA, ce asigură o utilizare continuă.

Folosind un cap de perie uşor mai mare şi peri de silicon moi, mai lungi, LUNA play plus reprezintă fie un plus excelent pentru călătorii în geanta sau poşeta cuiva care deja iubeşte produsele LUNA, fie primul produs FOREO pentru cei care învaţă despre diferenţa pe care tehnologia T-Sonic ™ o poate face.

Am fost copleşiţi de cererea pentru o piesă de lungă durată cum este LUNA play”, spune Paul Peros, CEO al FOREO.
Prin crearea unui astfel de produs de iniţiere, la preţuri accesibile, pentru cele ce descoperă dispozitivele de curăţare a feţei, au apărut suporterii puternici şi vocali ai FOREO, cei, care ar putea să nu fie încă gata să cumpere unul dintre produsele noastre reîncărcabile LUNA, dar cu toate acestea îşi doresc să experimenteze tehnologia premiată. Desigur, am avut şi cereri, de la cei care deja au investit în LUNA sau LUNA mini 2 şi le-a plăcut portabilitatea celei mai mici perii, atunci când sunt în călătorie
„.

Într-adevăr, dispozitivul extrem de portabil LUNA play plus oferă aceleaşi beneficii superioare de curăţare ale LUNA mini 2, inclusiv:

  • 1. Tehnologia de pulsare T-Sonic™ care elimină 99,5% din murdărie şi ulei (pe baza studiilor clinice) plus reziduurile de machiaj. Celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate, îmbunătăţind absorbţia produselor de îngrijire a pielii iar aspectul porilor este diminuat pentru o piele mai fină.
  • 2. O zonă duală de puncte de atingere lungi, ce permite flexibilitate uşoară atunci când intră în contact cu pielea pentru a ajunge la toate contururile feţei.
  • 3. Un motor puternic oferă 8000 de pulsaţii T-Sonic™ pe minut, care elimină impurităţile cu o singură intensitate uşor de operat.
  • 4. Designul său ultra-igienic de silicon permite uscarea rapidă şi este neporos pentru prevenirea acumulării bacteriilor; Dispozitivul este de 35 de ori mai igienic decât periile din nailon.
  • 5. Uşor de operat şi conceput pentru utilizarea pe timpul călătoriilor. LUNA play plus oferă puterea de înaltă tehnologie a gamei LUNA, cu o singură intensitate uşor de operat, şi o dimensiune ultra compactă fără a fi necesară reîncărcarea.
    Cele mai tinere dintre utilizatoare vor aprecia preţul recomandat şi capacitatea sa de a răspunde la toate tipurile de piele la momentul în care ele descoperă o rutină de curăţare optimă. Clientele adulte şi tipurile de piele mai matură ce fac cunoştinţă cu FOREO vor profita de oportunitatea de a experimenta, de probă,  tehnologia wireless de semnătură LUNA.

Cum se utilizează:

  •  Îndepărtaţi machiajul în întregime, apoi curăţaţi faţa şi aplicaţi produsul de curăţare.
  •  Udaţi suprafaţa periei LUNA play plus.
  •  Activaţi LUNA play plus apăsând butonul o dată şi începeţi curăţarea prin mişcări circulare blânde.
  •  Acordaţi o atenţie deosebită regiunii de sub ochi, folosind mişcări uşoare către exterior. Întreaga curăţare ar trebui să dureze un minut.
  •  Pentru a înlocui bateria, deschideţi pur şi simplu panoul inferior şi introduceţi o baterie AAA nouă.

LUNA play plus este 100% rezistent la apă şi include o baterie. Nu necesită perii de rezervă.

LUNA play plus va fi disponibil pentru 200 lei magazinele drogerie dm. Modern şi elegant, se găseşte în şapte culori vibrante: Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine şi Midnight.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”