(P) Fii tu Femeia Manager 2012!

 

Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timişoara finanţează la finalul anului 2012, 6 idei de afaceri ale femeilor manager din România, absolvente ale programului de formare în domeniul managementului şi antreprenoriatului, Şcoala Naţională a Femeilor Manager, proiect co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeşte în oameni!

“Competiţia Femeia Manager 2012 este o oportunitate de recunoaştere a competenţelor antreprenoriale. Este momentul să arătaţi că acele competenţe pentru care aveţi o recunoaştere oficială dată de un certificat autorizat, pot fi transpuse in practică prin conducerea unei afaceri de succes. Toate ideile de afaceri vor fi promovate în evenimente publice, în mass-media, precum şi în materialele informative oferite colaboratorilor şi cursantelor. Vom constitui împreună o reţea a femeilor antreprenor şi cel mai bun model de solidaritate între femei.” a declarat Adela Dinu, director executive APFR Timişoara.

Persoanele interesate se pot înscrie în competitie dacă sunt certificate pentru ocupaţia de Manager şi pentru setul comun de competenţe: Competenţe antreprenoriale, ca urmare a finalizării cursurilor oferite de Şcoala Naţională a Femeilor Manager sau dacă sunt femei manager care au participat la cercetarea naţională derulată în cadrul proiectului şi care a contribuit la fundamentarea programului de formare. Pentru candidatură sunt eligibile dosarele care respectă toate condiţiile de înscriere şi fac referire la societăţi înfiinţate în decursul anului 2012 (pentru prima ediţie a competiţiei) şi respectiv în decursul anului 2013 (pentru a doua ediţie a competiţiei). Termenul limită de înscriere este 30 septembrie 2012.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex