(P) Fii tu Femeia Manager 2012!

  • Publicat:
  • Actualizat:

 

Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timişoara finanţează la finalul anului 2012, 6 idei de afaceri ale femeilor manager din România, absolvente ale programului de formare în domeniul managementului şi antreprenoriatului, Şcoala Naţională a Femeilor Manager, proiect co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeşte în oameni!

“Competiţia Femeia Manager 2012 este o oportunitate de recunoaştere a competenţelor antreprenoriale. Este momentul să arătaţi că acele competenţe pentru care aveţi o recunoaştere oficială dată de un certificat autorizat, pot fi transpuse in practică prin conducerea unei afaceri de succes. Toate ideile de afaceri vor fi promovate în evenimente publice, în mass-media, precum şi în materialele informative oferite colaboratorilor şi cursantelor. Vom constitui împreună o reţea a femeilor antreprenor şi cel mai bun model de solidaritate între femei.” a declarat Adela Dinu, director executive APFR Timişoara.

Persoanele interesate se pot înscrie în competitie dacă sunt certificate pentru ocupaţia de Manager şi pentru setul comun de competenţe: Competenţe antreprenoriale, ca urmare a finalizării cursurilor oferite de Şcoala Naţională a Femeilor Manager sau dacă sunt femei manager care au participat la cercetarea naţională derulată în cadrul proiectului şi care a contribuit la fundamentarea programului de formare. Pentru candidatură sunt eligibile dosarele care respectă toate condiţiile de înscriere şi fac referire la societăţi înfiinţate în decursul anului 2012 (pentru prima ediţie a competiţiei) şi respectiv în decursul anului 2013 (pentru a doua ediţie a competiţiei). Termenul limită de înscriere este 30 septembrie 2012.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Designerii britanici şi pielea vegetală
Designerii britanici şi pielea vegetală
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân