(P) Fii chic&sexy! Alege Fashion Basket şi prinde reducerile de până la 70%

Din dorinţa de a oferi femeilor îndrăzneţe o alternativă la tot ceea ce însemnă comun, convenţional şi impersonal, chiar şi atunci când vorbim de stilul business, am creat magazinul online fashion-basket.com. Te invităm să răscoleşti printr-un mix de branduri italieneşti, britanice, franţuzeşti şi autohtone, ce propun stiluri foarte diverse, dar cu note recurente: practic, versatil, cool fără efort. Pe principiul "mix it up", îţi propunem ţinute care se pot combina în diverse feluri, unele suprinzătoare şi nonconformiste, obţinând stiluri complet diferite sau ţinute purtabile în ocazii foarte diverse, printr-o simplă accesorizare diferită.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Fii chic&sexy! Alege Fashion Basket şi prinde reducerile de până la 70%

Din dorinţa de a oferi femeilor îndrăzneţe o alternativă la tot ceea ce însemnă comun, convenţional şi impersonal, chiar şi atunci când vorbim de stilul business, am creat magazinul online fashion-basket.com.

Te invităm să răscoleşti printr-un mix de branduri italieneşti, britanice, franţuzeşti şi autohtone, ce propun stiluri foarte diverse, dar cu note recurente: practic, versatil, cool fără efort.

Pe principiul „mix it up”, îţi propunem ţinute care se pot combina în diverse feluri, unele suprinzătoare şi nonconformiste, obţinând stiluri complet diferite sau ţinute purtabile în ocazii foarte diverse, printr-o simplă accesorizare diferită.

Am ales multe piese de bază şi „must-have”, care ar trebui să existe în fiecare garderobă: cămaşa albă slim fit, tricoul alb glam, pantalonii boyfriend sau fusta maxi, cardiganul din caşmir sau body-ul din cel mai confortabil bumbac. Cât despre rochii… – mătase, dantelă sau animal print sunt doar cateva dintre ingredientele pe care le propunem pentru a da un plus de culoare şi efervescenţă garderobei tale.

Piesele de rezistenţă sunt însă indiscutabil colecţiile de lenjerie intimă şi costumele de baie Verdissima.
Unic importator al brandului italian Verdissima în România, cu tradiţie în lenjeria sofisticată, sexy şi de un rafinament provocator, aducem în fiecare sezon colecţiile Verdissima Underwear, Verdissima Basic (lenjerie în culori de bază alb, negru şi bej din dantelă sau bumbac), Verdissima YOU (street wear) sau Verdissima Beachwear (costume de baie şi ţinute de plajă). Pentru acestea din urmă, Verdissima propune un mood excentric şi original, prin mixul culorilor, al texturilor şi al aplicaţiilor glam realizate manual.

Este un site perfect şi pentru barbaţi în căutare de cadouri încântătoare, cu optiunea de eGift Card – un voucher trimis electronic. E atât de simplu să faci un cadou de calitate cuiva drag, alegând doar valoarea şi data la care vrei să îi fie trimis şi lăsându-i celei dragi plăcerea de a-şi alege ce îi place. O opţiune perfectă pentru cei care nu au timp sau nu vor să rişte cu un cadou nepotrivit.

În plus, fashion-basket.com oferă toate facilităţile site-urilor consacrate: posibilitatea retururilor indiferent de motiv, cu rambursarea integrală a costurilor, plata prin card bancar sau ramburs (în curând şi Paypal), transport gratuit pentru comanda minimă, securitatea datelor prin parteneriate certificate.

Pentru că diversitatea este un principiu de bază, pe fashion-basket.com vei găsi modele în serii mici, astfel că e bine să fii pe fază şi să te abonezi la newsletter-ul săptămânal pentru a fi la curent cu noutăţile şi promoţiile noastre. Intră deci şi prinde reducerile de până la 70% la o întreagă gamă de haine, lenjerie intimă şi costume de baie, selecţionate cu atenţie pentru a aduce confort, plăcere şi multă dragoste.

Dacă ţi-am stârnit curiozitatea, intră pe http://www.fashion-basket.com şi abia aşteptăm să ne împrietenim pe www.facebook.com/fashion-basket!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”