(P) 3 soluţii avansate cu acţiune complexă pentru mobilitatea articulaţiilor şi coloanei vertebrale

Structurile articulare se degradează în timp odata cu vârsta, ca urmare a unui stil de viaţă sedentar sau al practicării sporturilor pe termen lung, ceea ce duce la lipsa mobilităţii şi la dureri articulare.
17.10.2016
(P) 3 soluţii avansate cu acţiune complexă pentru mobilitatea articulaţiilor şi coloanei vertebrale

Structurile articulare se degradează în timp odata cu vârsta, ca urmare a unui stil de viaţă sedentar sau al practicării sporturilor pe termen lung, ceea ce duce la lipsa mobilităţii şi la dureri articulare.

Din punct de vedere statistic, cea mai frecventă problemă articulară este artroza, fiind şi a doua cauză de invaliditate la persoanele cu vârsta de peste 50 de ani. Acest lucru are impact socio-economic foarte important, deoarece este afectată calitatea vieţii  pe termen lung.

O altă afecţiune care are un punct comun cu artroza şi care la orice vârstă se poate declanşa este durerea lombara joasă (sau alte probleme ale coloanei vertebrale). Este o cauză frecventă de incapacitate de muncă, întâlnită chiar şi la pacienţii mai tineri, cu vârste sub 45 ani, care sunt nevoiţi să stea în concediu medical  mai mult timp  şi să treacă prin programe de recuperare costisitoare şi de lungă durată. Sedentarismul şi statul îndelungat la birou pot fi cauzele principale pentru apariţia problemelor la nivelul coloanei vertebrale.

De multe ori, problemele articulare şi ale coloanei vertebrale sunt inevitabile din cauza stilului de viaţă, iar în perioada rece se pot amplifica la persoanele meteosensibile. Însă avem la îndemână soluţii naturale şi eficiente pentru prevenirea şi tratamentul problemelor articulare, care funcţionează mai bine când sunt abordate într-o manieră holistică: 

– fă paşi – la propriu. La fiecare jumătate de oră/45 minute/o oră, plimbă-te 5 minute. De asemenea, pentru probleme avansate la nivelul coloanei vertebrale, sunt indicate şedinţele de kinetoterapie.
– în pauza de masă, plimbă-te 10 minute înainte de a mânca. Acest obicei te va ajuta să-ţi pui sângele în mişcare, îţi va mari puterea de concentrare şi productivitatea şi îţi va îmbunătăţi digestia.
–  renunţă la maşină, mergi pe jos sau optează pentru bicicletă ori pentru un mijloc de transport în comun. Vei ajunge la birou mult mai energizat decât în mod normal şi poate chiar cu un tonus psihic mult mai bun.
– energizează-te printr-o dietă bogată în fructe şi legume proaspete, fructe uscate şi seminţe, grăsimi sănătoase pentru a-ţi asigura nutrienţii de care ai nevoie. Pentru a avea oase puternice, ai nevoie de spanac, iaurt, lapte de soia, suc de portocale, cereale integrale etc.

Experţii de la Good Days Therapy  vă recomandă şi alte soluţii  inovatoare – suplimente alimentare cu eficientă dovedită ştiinţific, pentru a interveni la timp în cazul problemelor apărute la nivelul sistemului osteoarticular. 

O soluţie inovatoare cu acţiune complexă, de ajutor atât pentru seniori care se confruntă cu lipsa mobilităţii, cu inflamaţii şi dureri articulare, cât şi pentru sportivi sau persoane active, este produsul Celadrin™. Celadrin™ cu extracte 100% naturale conţine o formulă brevetată unică de acizi graşi nesaturaţi din uleiuri cetilate, care sunt ştiinţific prelucraţi şi rearanjati într-o matrice special concepută pentru un efect optim asupra mobilităţii şi confortului articular.

Celadrin™ a fost studiat ştiinţific pe parcursul a 15 ani, cu studii publicate în reviste prestigioase în domeniul reumatologiei precum Journal of Rheumatology.  Ajută la menţinerea mobilităţii la nivelul articulaţiilor, coloanei vertebrale şi muşchilor şi la formarea normală a lichidului sinovial.

Celadrin™ Unguent Forte conţine aceeaşi formula brevetată unică de acizi graşi nesaturaţi din uleiuri cetilate, îmbogăţite cu mentol şi are o acţiune rapidă, începând cu 30 de minute de la aplicare.
Ca dovadă a recunoaşterii calităţii produsului,  Celadrin™ este partenerul Federaţiei Internaţionale de Medicină Sportivă (FIMS), afiliată la Comitetul Olimpic Internaţional. Prin masare, ajută la lubrifierea articulaţiilor încordate, la reducerea disconfortului articular şi la nivelul coloanei vertebrale, la detensionarea muşchilor obosiţi sau a ligamentelor întinse cauzate de accidentări.

Dacă Celadrin™ acţionează pe un spectru larg de probleme articulare şi musculare, CartiMix™ Forte se adresează mai specializat cartilajului articular, ajutând la nutriţia acestuiaCartiMix™ Forte este un mix original de 8 ingrediente active dozate într-o proporţie optimă, care ajută la hrănirea şi consolidarea cartilajului articular, încetinind procesul de deteriorare al acestuia. Conceput de specialiştii de renume din Canada, formula CartiMix™ contribuie şi la reducerea disconfortului la nivelul articulaţiilor.

RoboFlex™ este un ajutor excelent pentru cei care se confruntă cu probleme ale coloanei vertebrale, în special pentru cei care au stil de viaţă sedentar, petrec mult timp pe scaun, la birou sau la volan. Este recomandat pentru protecţia şi flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru normalizarea activităţii nervoase. Acţionează ca un antiinflamator natural  (similar iubuprofenului) cu acţiune rapidă, începând cu 30 de minute de la administrare, dar fără efecte adverse la nivel gastrointestinal sau cardiac. Specialiştii din Canada au conceput formula unică IBUcell™, substanţa activă din RoboFlex™. Acizii alfa şi izo-alfa din IBUcell™, constituienţii bioactivi de bază, ajută la o ameliorare promptă (începând cu 30 de minute) a disconfortului coloanei vertebrale.

Produsele pot fi utilizate atât în mod individual, cât şi în combinaţie, în special pentru probleme articulare avansate. Pentru informaţii suplimentare legate de modul de administrare şi asociere a produselor, click aici.

Pentru consultanţă personalizată legată de produsele noastre, sună la numărul de telefon 0724 582 769, iar pentru mai multe informaţii accesează good-days.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Anxietatea şi fumatul (STUDIU)
Anxietatea şi fumatul (STUDIU)
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?
Recomandări:
Avocado, superalimentul care îți reduce colesterolul. Trebuie să-l consumi zilnic
Avocado, superalimentul care îți reduce colesterolul. Trebuie să-l consumi zilnic
Ai ficatul gras? Iată ce să mănânci
Ai ficatul gras? Iată ce să mănânci