OFICIAL. Record istoric pentru site-ul go4it.ro – peste 100.000 de cititori unici într-o singură zi

Site-ul go4it.ro a înregistrat o audienţă-record în data de 1 septembrie 2020, respectiv 103.492 de cititori unici.
  • Publicat:
  • Actualizat:
OFICIAL. Record istoric pentru site-ul go4it.ro – peste 100.000 de cititori unici într-o singură zi

Site-ul de ştiintă & tehnologie www.go4it.ro deţinut de Grupul Gândul a înregistrat marţi, 1 septembrie 2020, peste 100.000 de cititori unici, conform datelor SATI. Site-ul www.go4it.ro a fost lansat în anul 2007 ca o extensie online a revistei glossy „go4it!”, editată de Publimedia şi distribuită lunar împreună cu Ziarul Financiar, site-ul propunându-şi să-i ajute pe cititori să trăiască o viaţă „complet digitală”.

În luna noiembrie 2019, site-ul a fost preluat de la Grupul Mediafax împreună cu alte titluri care acum fac parte din Grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc, iar în luna mai 2020 site-ul a fost relansat pe o platformă nouă, cu un design nou, de ultimă generaţie.

În cei 13 ani de presă online, go4it.ro a înregistrat mai multe vârfuri de audienţă, dar cel din data de 1 septembrie 2020 este unul record, respectiv 103.492 de cititori unici.

Site-ul prezintă informaţii, sfaturi, review-uri şi păreri ale altor utilizatori pentru toate situaţiile în care vizitatorul go4it.ro se poate afla: Ştiri şi articole, Telefoane mobile, Muzică şi filme, Social media şi Jocuri.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromaniei.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân