OFICIAL. CSID.ro – cel mai citit site din domeniul Sănătate & Îngrijire personală în luna septembrie

  • Publicat:
OFICIAL. CSID.ro – cel mai citit site din domeniul Sănătate & Îngrijire personală în luna septembrie

Site-ul www.csid.ro deținut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021 aproape 8 milioane de afișări, fiind situat pe primul loc la numărul de afișări în categoria de Sănătate & îngrijire personală, conform datelor SATI.

„Ce se întâmplă, Doctore?”, cea mai citită revistă online pentru femei din România, a lansat o nouă versiune a site-ului www.csid.ro în luna septembrie a anului trecut. Cititorii beneficiază de atunci de o experiență nouă, de un design modern, mult mai prietenos, de conținut relevant și de o viteză de încărcare a paginii mai mare.

În prim-plan se regăsesc cele mai interesante și utile articole scrise atât de redactorii „Ce se întâmplă, Doctore?”, cât și de colaboratorii permanenți ai revistei, medici experimentați care știu „să traducă” informația medicală pe înțelesul omului obișnuit.

Noul www.csid.ro este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop) și este lider de piață în categoria site-urilor de Sănătate și Îngrijire personală din România, potrivit datelor Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor și partenerilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice:

www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.gandul.ro, emisiunile Gândul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”