Oferta Carrefour la detergenți și balsam de rufe. Prețuri MICI în perioada 3.05-9.05.2023

Oferte și pachete promoționale la detergenți și la balsam de rufe în noul catalog Carrefour, disponibile exclusiv în perioada 3.05-9.05.2023.
  • Publicat:

Prinde oferta Carrefour din perioada 3.05-9.05 2023 la detergenți și balsam de rufe, diverse sortimente, la prețuri foarte mici. În urma răsfoirii noului catalog Carrefour, am ales cele mai bune oferte și pachete promoționale pentru tine.

Iată o selecție de pachete promoționale de tip detergent+balsam de rufe, pe care le găsești la ofertă până pe 9 mai în magazinele Carrefour.

Oferta Carrefour: Detergent automat pudră ARIEL + detergent automat capsule ARIEL – 99.90 lei

Obțineți cele mai bune rezultate de curățare a hainelor cu acest pachet promoțional care include detergent automat pudră ARIEL și detergent automat capsule ARIEL la un preț special de doar 99,90 lei. Din acest pachet promoțional poți beneficia de o reducere de 41,95 lei.

Oferta Carrefour: Detergent rufe lichid compactat PERSIL + balsam rufe SILAN – 99.90 lei

Descoperă un pachet promoțional care îți va face viața mai ușoară în ceea ce privește spălatul hainelor. Pachetul conține detergent rufe lichid compactat Persil și balsam rufe Silan la prețul de doar 99.90 lei. Vei beneficia de o reducere de 20.99 lei.

Oferta Carrefour: Detergent automat lichid ARIEL + balsam de rufe LENOR – 79.90 lei

Descoperă o combinație impecabilă de curățare și îngrijire a hainelor tale cu pachetul promoțional Ariel și Lenor! Prin achiziționarea acestor produse vei dispune de de o reducere de 15.90 lei și vei plăti, în final, prețul de doar 79.90 lei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân