Oferta Carrefour: 5 fructe proaspete, ideale pentru un stil de viață sănătos

Oferta Carrefour la fructe proaspete este valabilă în perioada 11.05-14.05.2023. E timpul să dai startul unui stil de viață sănătos și să începi să consumi cantitatea zilnică recomandată de fructe!
  • Publicat:

În magazinele Carrefour, te așteptă fructe proaspete de sezon la prețuri foarte mici. Odată cu aproprierea sezonului estival, din ce în ce mai mulți oameni recurg la diete și la un stil de viață sănătos, astfel încât kilogramele în plus să nu ajungă să le dea bătăi de cap. 

Iată 5 fructe deliciose, dar și sănătoase, care ar putea face parte din planul tău alimentar sănătos.

Căpșuni

Capsunile sunt una dintre cele mai populare fructe de pe piață, datorită gustului lor dulce-acrișor și a texturii lor moi și suculente. Acestea reprezintă o sursă sănătoasă și bogată de nutrienți esențiali, inclusiv vitamine, minerale și antioxidanți. Ele sunt foarte versatile și pot fi folosite în multe rețete sau consumate ca atare. Căpșunile conțin vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C – un puternic antioxidant, mangan – implicat în numeroase procese metabolice, vitamina B9 – importantă pentru creșterea țesuturilor și potasiu – implicat în numeroase procese fiziologice.

În magazinele Carrefour, un kg de căpșuni costă doar 16,99 lei, reduse de la 21,99 lei.

Zmeură

Zmeura este un fruct delicios și parfumat, cu un conținut scăzut de calorii și o mulțime de vitamine și minerale esențiale (cum ar fi vitaminele C, K, E și B, magneziu, cupru, fier, potasiu, acid elagic și quercetină). În plus, zmeura are un conținut scăzut de zahăr, ceea ce o face ideală pentru diabetici.

În oferta Carrefour, o caserolă de 125 de grame costă doar 7,49 lei, fiind redusă de la prețul de 11,49 lei.

Afine

Afinele sunt printre cele mai delicioase fructe, dar și printre cele mai sănătoase, astfel încât ar trebui să fie incluse în meniul zilnic. Aceste fructe au beneficii semnificative pentru sănătate și frumusețe.

Iată 10 motive pentru care trebuie să incluzi afinele în dieta ta:

  • protejează sistemul cardiovascular
  • previn diabetul
  • întăresc sistemul imunitar
  • îmbunătățesc memoria
  • ajută la pierderea în greutate
  • îmbunătățesc vederea
  • previn infecțiile tractului urinar
  • reduc inflamația
  • previn bolile neurodegenerative

În magazinele Carrefour, aceste fructe se pot găsi la prețul de doar 15,99 lei caserola (500 grame), având o reducere de 52%.

Piersici

Piersicile sunt fructe iubite atât de adulți, cât și de copii datorită gustului delicios și parfumului atrăgător. Ele sunt consumate în întreaga lume datorită conținutului bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Printre beneficiile piersicilor se numără:

  • protecția vederii
  • menținerea unei greutăți corporale optime
  • prevenirea cancerului
  • menținerea colesterolului în limite normale
  • îmbunătățirea sănătății cardiovasculare
  • menținerea unei digestii sănătoase

Poți cumpăra un kg de piersici din magazinele Carrefour la prețul de doar 9,99 lei.

Avocado

Avocado este un fruct oleaginos popular, datorită proprietăților sale nutriționale și beneficiilor pentru sănătate. Grăsimile conținute de avocado sunt considerate sănătoase, deoarece sunt în mare parte mononesaturate. Acest aliment este bogat în vitamine precum riboflavina, niacina, folat, vitaminele E, C, K și B6, minerale precum potasiu, magneziu și cupru, și antioxidanți precum compușii fenolici și carotenoizii (cum ar fi luteina și beta-carotenul).

Carrefour a pregătit o ofertă la acest fruct și poate fi achizitionat la prețul de doar 9,79 de lei/ plasa de 700 grame.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân