Nu a mai mâncat și băut nimic de 16 ani! Cazul misterios al unei tinere din Etiopia

O tânără din Etiopia spune că nu a mai pus gura pe mâncare și apă de 16 ani. Cazul a fost investigat de către medici. La ce concluzie s-a ajuns?
  • Publicat:
Nu a mai mâncat și băut nimic de 16 ani! Cazul misterios al unei tinere din Etiopia

Muluwork Ambaw, o tânără de 26 de ani din Etiopia, susține că nu a mai pus gura pe mâncare și nu a băut nimic în ultimii 16 ani. Potrivit declarațiilor sale, apetitul i-a dispărut brusc la vârsta de 10 ani. În ciuda acestui fapt, duce o viață normală. Mai mult, ea are energie suficientă pentru activitățile zilnice.

Tânăra care nu a mai mâncat și băut nimic de 16 ani

Majoritatea oamenilor găsesc dificil să reziste câteva ore fără a mânca. Muluwork Ambaw, însă, afirmă că nu a mai consumat alimente sau lichide de când era copil. În ciuda acestui fapt, ea este sănătoasă și activă. Femeia reușește să își desfășoare activitățile zilnice, inclusiv să gătească pentru familia ei.

Mai multe teste medicale efectuate în Etiopia nu au putut confirma veridicitatea afirmațiilor sale. Totuși, medicii dintr-un spital din Addis Ababa au observat că intestinul ei nu prezenta urme de mâncare la momentul examinării.

Ciudatul caz al femeii din Etiopia

Cazul lui Muluwork a devenit cunoscut la nivel internațional după ce vloggerul Drew Binsky a vizitat-o în Etiopia și a realizat un videoclip care a devenit rapid viral. Dar acesta nu este primul moment în care Ambaw atrage atenția publicului. Povestea ei a început să fie discutată pe scară largă încă din 2016, când zvonurile despre capacitatea ei de a supraviețui fără apă sau mâncare au început să circule.

Care a fost ultima masă

Muluwork își amintește clar ultima masă consumată: o tocană de linte roșie cu injera, un preparat tradițional etiopian. După acea masă, pofta de mâncare i-a dispărut complet. La început, a încercat să își păcălească familia, dar în cele din urmă a fost nevoită să recunoască adevărul.

„Obișnuiam să locuiesc cu familia mea și mi-au cerut să iau micul dejun și să merg la școală”, a povestit Ambaw.

„Am spus că am mâncat, dar mă prefăceam. Îmi pierdusem pofta de apă sau de orice mâncare”.

Ambaw afirmă că, din moment ce nu a consumat alimente sau apă în ultimii 16 ani, nu a fost nevoită să folosească toaleta în acest timp, exceptând momentele de igienă personală.

În 2021, site-ul de știri etiopian Borkena a anunțat că prim-ministrul țării a aranjat ca Muluwork să fie examinată de medici din Dubai. Într-un interviu recent, Ambaw a menționat că medicii nu au găsit nimic în neregulă cu ea. Totuși nu a clarificat dacă a fost ținută sub observație pentru a se verifica dacă poate supraviețui cu adevărat fără mâncare și apă.

Sursă – https://www.odditycentral.com/news/woman-claims-she-hasnt-eaten-or-drunk-anything-in-over-16-years.html

Sursă foto – IDEA ROUTE / Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: