O femeie de 30 de ani, victimă COVID-19. A decedat în avion

O femeie în vârstă de 30 de ani a decedat chiar înainte ca avionul să decoleze. Cauza decesului a fost infectarea cu noul coronavirus.
  • Publicat:
  • Actualizat:
O femeie de 30 de ani, victimă COVID-19. A decedat în avion

O femeie din Texas a fost victima virusului COVID-19, la vârsta de 30 de ani, chiar în timp ce se afla în avion, raportează NBC Dallas Fort Worth. Femeia a decedat chiar înainte de decolare, când avionul încă de afla pe pistă. Aceasta se întorcea acasă, în Texas, din Arizona.

Potrivit ABC, femeia s-a stins din viață pe data de 25 iulie, dar autoritățile au descoperit recent motivul decesului: virusul COVID-19. Victima s-a confruntat cu dificultăți de respirație, motiv pentru care i s-a oferit oxigen, dar tratamentul nu a funcționat. În urma unui comunicat de presă emis de Serviciile de Sănătate din Dallas, victima suferea și de alte afecțiuni, dar nu se știe dacă aceasta știa că este infectată cu COVID-19.

Cazul femeii de 30 de ani este un reminder că noul coronavirus nu ține cont de vârstă. Potrivit ultimelor estimări ale Centrului de Prevenție și Control al Bolilor, din 203.043 de decese provocate de COVID-19, 4.119 au fost în rândul persoanelor cu vârste cuprinde între 35 și 44 de ani. Alte 2.036 de decese au fost provocate în rândul persoanelor cu vârste sub 34 de ani.

Alte cazuri

După ce o persoană infectată cu COVID-19, dar asimptomatică, a luat parte la o clasă de spinning, mai multe cazuri pozitive au început să apară. Până la 100 de persoane, inclusiv angajați, clienți și membri familiilor persoanelor care au trecut prin studio au fost expuse noului coronavirus ca rezultat al unui singur vizitator asimptomatic. Autoritățile au transmis printr-un comunicat de presă pentru CNN că numărul cazurilor a fost unul îngrijorător având în vedere faptul că în Hamilton nu au mai fost pacienți care să se confrunte cu noul coronavirus.

Un bărbat ce promova fitnessul pe Instagram, cu peste un million de urmăritori, a murit, la 33 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Influencerul nu credea că SARS-CoV-2 există.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: