Nicoleta Luciu, transformare radicală de look!

Pentru ca s-au implinit 3 ani de la moartea lui Amy Winehouse ne-am gandit sa aducem si noi un mic omagiu, mi s-a parut ca Nicoleta are trasaturi potrivite si am incercat prin make up si coafura sa aducem in oglinda acest personaj.
Nicoleta Luciu, transformare radicală de look!

Nicoleta Luciu a semănat pentru o zi cu celebra artistă Amy Winehouse după ce a trecut printr-o metamorfoză realizată de specialiştii de la Jovsky Studio în cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky”.

“Il cunosc pe Adi Perjovschi de cel putin 10 ani, este foarte talentat si cu un simt al umorului foarte dezvoltat, asa ca intotdeauna a fost o placere sa lucrez cu el.

Imi amintesc ca ultima schimbare majora pe care mi-a facut-o a fost sa ma tunda scurt cand eram gravida cu tripletii, iar acum m-a bucurat mult propunerea lui de a participa la transformarea de luna aceasta.

Mi-ar placea sa si interpretez rolul lui Amy Winehouse, o artista extrem de talentata, daca s-ar face un film in memoria ei”, spune Nicoleta Luciu.

“Pentru ca s-au implinit 3 ani de la moartea lui Amy Winehouse ne-am gandit sa aducem si noi un mic omagiu, mi s-a parut ca Nicoleta are trasaturi potrivite si am incercat prin make-up si coafura sa aducem in oglinda acest personaj.

Am folosit mese pentru par si pentru a avea volumul necesar si a realiza acel coc pentru care este foarte cunoscuta, ne-am jucat cu mai multe produse de par, iar sedinta foto a fost plina de buna dispozitie”, explica hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

“Amy Winehouse este un personaj de neconfundat. Iar machiajul acesteia are o nota specifica. Linia de eyeliner puternic ingrosata si foarte alungita te duc imediat cu gandul la ea.

Alunita din coltul gurii, stanga, este iarasi un semn distinctiv. Am tinut cont de toate acestea si am obtinut o Amy Winehouse foarte frumoasa, dramatica si puternica”, declara make-up artistul Cristina Barsan.

Imagini din culisele sedintei foto pot fi gasite pe pagina de Facebook Jovsky Studio .

Recomandări: