Fii seducătoare cu eyeliner! Învaţă să îl aplici corect şi uşor

Extrem de feminin si cat se poate de seducator, tusul pentru ochi te va scoate din anonimat in lunile calde ale toamnei.
Fii seducătoare cu eyeliner! Învaţă să îl aplici corect şi uşor

Vine cu pasi grabiti toamna asa ca pregateste-te sa te adaptezi la noi tendinte si noi sfaturi de frumusete. La capitolul machiaj, veste buna: se poarta privirile intense!

Extrem de feminin si cat se poate de seducator, tusul pentru ochi te va scoate din anonimat in lunile calde ale toamnei. Invata cum sa il folosesti corect, pentru a beneficia de toate rezultatele dorite!

Mult mai exact decat creionul dermatograf, tusul subliniaza perfect conturul ochilor. Trebuie insa multa pricepere intrucat nu este o ustensila chiar usor de manipulat.

Daca nu esti multumita de marimea ochilor tai, tusul nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de machiaj. El poate face chiar si cei mai mici ochi sa para mari, iar efectul este valabil si invers. Trebuie doar sa stii cum sa il aplici.

Trucuri:

– Pentru un machiaj impecabil, alege unul rezistent la apa.

– Tusul se aplica chiar la baza genelor, cu ochii deschisi, urmarind forma naturala a ochilor. Incepe de la coltul inferior al ochiului si mergi inspre exterior. Daca ti-e greu sa pastrezi linia dreapta, opreste-te la mijlocul ochiului si continua pe urma.

– Nu iti intinde ochiul cand iti aplici tusul intrucat risti sa nu ii respecti forma. Pleoapa trebuie sa fie cat mai intinsa si relaxata.

– Foloseste o culoare apropiata ochilor tai, pentru a evita un look fals sau prea incarcat si neaparat, culoarea tusului sa fie aceeasi cu cea a rimelului.

– Opteaza pentru o pensula cat mai subtire, pentru un efect natural

– In ceea ce priveste grosimea liniei, aceasta se poarta in functie de preferinte.

Tusul permanent, o alegere practica
In cazul in care ai probleme cu aplicarea tusului sau cu mentinerea lui de-a lungul zilei, iti poti face o aplicare permanenta. Astfel, vei putea avea o privire accentuata in fiecare zi, fara efort si fara mult timp petrecut in fata oglinzii.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism