Narcisiştii toxici “mor” pe Facebook

Folosirea excesivă a reţelei Facebook, o activitate caracterizată în multe cazuri prin liste uriaşe de "prieteni" şi prin actualizări frecvente ale statusului zilnic, a fost asociată cu apariţia unor elemente negative de personalitate, precum narcisismul toxic.
23.04.2012
Narcisiştii toxici “mor” pe Facebook

Folosirea excesivă a reţelei Facebook, o activitate caracterizată în multe cazuri prin liste uriaşe de „prieteni” şi prin actualizări frecvente ale statusului zilnic, a fost asociată cu apariţia unor elemente negative de personalitate, precum narcisismul toxic.

Potrivit unui nou studiu realizat pe un eşantion reprezentativ de utilizatori ai reţelei de socializare Facebook, o activitate intensă desfăşurată de useri pe acest site a fost asociată nu doar cu apariţia narcisismului, ci şi cu apariţia unor elemente „toxice” ale acestei trăsături de personalitate – exhibiţionismul grandios şi sentimentul că totul i se cuvine/dorinţa de a-i exploata pe ceilalţi.

Citeşte şi: Îţi schimbi des fotografia de profil de pe Facebook? Eşti un narcisist „toxic”!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Supa noastră cea de slăbire
Supa noastră cea de slăbire
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?