Motivul pentru care trebuie să porți șosete în picioare în timpul sexului

Află de ce e bine să porți șosete în picioare în timpul sexului, chiar dacă estetic nu este tocmai cel mai plăcut lucru din dormitor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Motivul pentru care trebuie să porți șosete în picioare în timpul sexului
Foto: envato

Pentru multe persoane, să poarte șosete în picioare în timpul sexului este moartea pasiunii. Cu toate astea, experții ne spun că există numeroase beneficii pentru care nu ar trebui să renunți la acest obicei.

Unele persoane detestă să-și scoată șosetele în timpul sexului, pe când altele nici nu își imaginează cum ar putea să rămână cu ele în picioare. Sunt multe alte aspecte care ar putea strica o partidă de sex, iar unele persoane preferă să rămână cu șosetele în picioare, ceea ce nu ar putea fi tocmai pe placul partenerului. Aceste accesorii nu sunt tocmai cele mai sexy și chiar pot arăta ridicol în timpul sexului, cel puțin pentru unii.

Printre motivele pentru care multe persoane nu renunță la șosete se numără și faptul că există persoane care au fobii de picioare sau cărora nu le place aspectul picioarelor. Se pare că dacă îți ții șosetele în picioare te poți bucura de câteva beneficii în timpul sexului.

De ce e bine să porți șosete în picioare în timpul sexului?

Expertul francez Lucie Mariotti, cunoscut pentru sfaturile oferite participanților emisiunii The Broken Hearts Villa, o emisiune franceză, a vorbit într-un podcast despre acest aspect.

„Există foarte puțini bărbați care își țin șosetele în picioare în timpul sexului, gest care, după părerea mea, nu este deloc plăcut (…) Doar că efectul orgasmului atunci când țin șosetele în picioare este mai intens, iar plăcerea ține mai mult”

Așadar, data viitoare când ai parte de o partidă de sex și vrei să testezi noi poziții în dormitor, nu-ți da șosetele jos!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân