Mesaje de Anul Nou – cele mai amuzante şi originale mesaje de Revelion

Află ce mesaje de Anul Nou poţi trimite familiei, prietenilor, colegilor şi, de ce nu, şefului. Mesajele de Revelion pot fi personalizate.
31.12.2021
Mesaje de Anul Nou - cele mai amuzante şi originale mesaje de Revelion
Sursa foto: Shutterstock

Atunci când nu poţi petrece cumpăna dintre ani alături de cei dragi, cea mai bună variantă de a le spune că te gândeşti la ei de Anul Noul este să alegi unul (sau mai multe) dintre mesajele de mai jos, destinate familiei, prietenilor, colegilor şi, de ce nu, şefului.

Iată câteva mesaje pe care le poţi trimite celor dragi de Revelion! 

Mesaje de Anul nou pentru familie

1) Tată bun, mamă iubită,
Azi e ziua potrivită
Să vă spun ce vă doresc
Să v-arăt cât vă iubesc.
Vă doresc întâi de toate,
Un An Nou cu sănătate,
Voie bună, trai uşor,
Bucurie şi mult spor!

2) Fie ca Noul An să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. La mulți ani!

3) Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în Noul An! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi ceva fericire ! La mulţi ani!

4) La mulţi ani cu veselie,
Sănătate pe vecie,
Casa plină de bucate,
Dragoste pe săturate.

5) Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

6) Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

7) Să-ţi aducă anul nou tot ce n-ai avut şi îţi doreai! La mulţi ani!

Mesaje de Anul Nou pentru prieteni 

1) Aho, aho prieteni dragi,
Staţi puţin şi ascultaţi
Mâine anul se-noieşte
(Numele tău!) vă doreşte
Mult belşug şi sănătate
Numai reuşite-n toate
Ce să vă aducă anul?
Norocul să umple carul
Pace şi bucurie
Sănătate şi iubire!

2) Vreau ca aceste sărbători să-ţi aducă îndeplinirea tuturor dorinţelor şi îţi doresc o vacanţă plină de pace şi linişte, şi mai ales multă ninsoare, pentru că ştiu cât de mult îţi place. La mulţi ani!

3) Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

4) Acum când lumea noastră mai creşte cu un an, îţi doresc să primeşti cea mai mare felie de fericire şi noroc cu care să-ţi umpli inima şi casa, azi şi pentru tot restul anului. La Mulţi Ani!!!

5) Aho, Aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi împlinire. La mulţi ani!

6) Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. Un An Nou excelent!

7) Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani!

8) Sărbători fericite alături de cei dragi. Noul an să fie presărat de realizări, împliniri şi multă sănătate. La mulţi ani!

9) Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată! La mulţi ani!

Mesaje de Anul Nou pentru colegi

1) Un An Nou Fericit şi nu uita că fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine când te aştepţi mai puţin, norocul pândeşte la colţ şi încă ceva: îmi datorezi bani!!! La mulţi ani!

2) Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani fericiţi!

3) Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

4) La Mulţi Ani fericiţi, cu multă sănătate, lumină şi împliniri şi, mai ales, să ne ajute Dumnezeu în toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag, (numele tău)!

5) Îţi doresc să ai parte de o sărbătoare plină de pace, o petrecere de neuitat şi împlinirea celor mai îndrăzneţe vise pentru anul care vine. La mulţi ani!

6) Odată cu venirea noului an, îţi doresc fie ca flacăra din torţa fericirii să ardă lângă sufletul tău, fie ca ploaia de îngeri să vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vieţii să-ţi fie presărat cu petale de trandafiri, fie ca luna şi stelele să aprindă în inima şi sufletul tău doar dragoste şi fericire. LA MULŢI ANI!

7) Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

Mesaje de Anul Nou pentru șef

1) E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!

2) Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul Nou este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

3) La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

4) Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să aveţi mai mulţi fani decât duşmani!

5) Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. An Nou fericit!

6) Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru dumneavoastră o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

Mesaje amuzante şi originale de Revelion

1) Previziuni meteo de REVELION: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… Te sfătuim să închizi umbrela şi să îți deschizi inima. Un An Nou Fericit!

2) Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

3) De Sfintele Sărbători
Patru veseli urători
Vă doresc s-aveţi de toate:
Mult belşug în casă
Pâine mai gustoasă,
Datorii puţine
În anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat
Bucurie, gând curat,
Din a voastră casă
Binele să nu mai iasă.

4) Îţi doresc să ai duminici dulci, luni luminoase, marţi minunate, miercuri magnifice, joi jucăuşe, vineri voioase, sâmbete superbe şi un An Nou Excelent!

5) În anul ăsta au fost momente în care te-am deranjat, te-am făcut să suferi, te-am supărat, te-am enervat, te-am făcut să urli de frustrare… Iar astăzi vreau doar să-ţi spun… că am de gând să continui şi în Noul An!

6) Spune anului ce vine,
Să-ţi aducă numai bine…
Şi mai spune-i să îţi dea,
Tot ce vrea inima ta…
Sănătate şi mulţi bani
La Anu’ şi La Mulţi Ani!

7) Vă doresc de 2022 de ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

8) Aho, aho, prieten bun care stai online acum. Ia opreşte-te din scris şi-ascultă ce-am de zis! Chiar de eşti cu DND, BE RIGHT BACK sau NMD, sper să nu îmi dai ignore, că îţi spun un pluguşor. N-am intrat să te stresez, am intrat să îţi urez, la mulţi ani şi fericire, liste de id-uri pline!

9) Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2022 plin!

10) Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

11) Să aveţi parte de tot ce aveţi şi mai vreţi,
De tot ce nu aveţi şi vă doriţi,
De tot ce vă lipseşte şi nu ştiţi.
Un an nou fericit!
Mulţi ani cu sănătate!

12) Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!

13) Aho Aho, e Anul Nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu, mătuşă! La Mulți Ani, 2022!

14) Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul An!

Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)