Machiajul permanent, un chin pe masa de operaţie

Elena Merişoreanu s-a operat la glanda tiroidă şi a fost sfătuită să nu vină machiată la operaţie. Însă cântăreaţa nu s-a putut demachia pentru că avea machiaj semipermanent.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Machiajul permanent, un chin pe masa de operaţie
Machiajul permanent, un chin pe masa de operaţie. Fetelor, să nu ajungeţi ca Elena Merişoreanu!

Aflată în spital pentru o intervenţie chirurgicală la tiroidă, Elena Merişoreanu a trăit nişte clipe grele pe masa de operaţie.

Machiajul permanent nu aduce întotdeauna beneficii. Chiar dacă vă place cum arătaţi cu el, este bine să ştiţi că, în cazul în care ajungeţi în situaţia de a vă opera, s-ar putea să aveţi ceva bătăi de cap cu el.

Cântăreaţa de muzică populară, Elena Merişoreanu, a păţit-o pe pielea ei. Interpreta a suferit o excizie a glandei tiroide şi aflată în anestezie, pe masa de operaţie, a văzut cum asistentele medicale încercau să-i şteargă conturul buzelor şi sprâncenelor de pe faţă, pentru că pacienţii nu pot intra machiaţi în operaţie. Nimeni nu ştia, însă, că Elena Merişoreanu şi-a tatuat contururile permanent.

„Înainte de operaţie îmi amintesc că vorbeau între ele. ‘I-a zis domnul doctor să nu se machieze şi ea a venit machiată’, auzeam aşa vag. După ce s-a terminat operaţia, când eram încă pe masă, îmi amintesc că râdeau şi primul lucru m-au întrebat cu ce tuş mi-am dat pe faţă de nu s-a luat. Mă usturau şi ochii că îmi dăduseră cu spirt să scoată machiajul, eu având contur permanent la buze şi la sprâncene”, a povestit Elena Merişoreanu, la Cancan TV.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân