Lady Gaga a spus DA!

"Mi-a dăruit inima lui de Ziua Îndrăgostiţilor, iar eu am spus «Da»!", a scris Lady Gaga pe contul său de pe platforma Instagram, unde a publicat şi fotografia unui inel în formă de inimă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Lady Gaga a spus DA!

Cântăreaţa Lady Gaga şi iubitul său, actorul Taylor Kinney, care au o relaţie de circa patru ani, s-au logodit, potrivit unui anunţ făcut de artista americană pe reţelele de socializare online, informează Reuters, citat de Mediafax.

„Mi-a dăruit inima lui de Ziua Îndrăgostiţilor, iar eu am spus «Da»!”, a scris Lady Gaga pe contul său de pe platforma Instagram, unde a publicat şi fotografia unui inel în formă de inimă.

Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, şi Taylor Kinney, în vârstă de 33 de ani, au o relaţie de circa patru ani, potrivit revistei People.

Taylor Kinney este actor şi joacă în prezent în serialul difuzat de NBC „Pompierii din Chicago/ Chicago Fire”. În 2012, Kinney a jucat în pelicula „Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty”, regizată de Kathryn Bigelow.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica „don’t-ask-don’t-tell” („nu întreba, nu spune”) din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat în 2015 un premiu Grammy pentru albumul său „Cheek to Cheek”, realizat alături de Tony Bennett.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: