Katy Perry, însărcinată! Modul inedit prin care a anunţat că aşteaptă un copil cu Orlando Bloom

Katy Perry şi Orlando Bloom se pregătesc să devină părinţi la sfârşitul verii.
Katy Perry, însărcinată! Modul inedit prin care a anunţat că aşteaptă un copil cu Orlando Bloom
FOTO: Instagram / Katy Perry, însărcinată! Modul inedit prin care a anunţat că aşteaptă un copil cu Orlando Bloom
Pe data de 5 martie, Katy Perry a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară. Artista în vârstă de 35 de ani a împărtăşit veştile cu fanii ei printr-un mod surprinzător, atât că aşteaptă un copil cu Orlando Bloom, cât şi că cei doi urmează să se căsătorească, în acelaşi moment în care a lansat noul videoclip al piesei Never Worn White, pe Youtube.
 
Katy Perry şi Orlando Bloom s-au logodit în anul 2019, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, deşi relaţia lor a fost în atenţia presei după ce cuplul s-a separat pentru o perioadă. Acum, cei doi urmează să devină părinţi înainte de nuntă. Potrivit artistei, Katy Perry ar trebui să nască la sfârşitul verii. În videoclip, cântăreaţa apare purtând o rochie albă prin care deja burtica de gravidă este destul de vizibilă. De asemenea, vedeta a optat pentru o rochie cu accente florale, similară stilului abordat de Madonna.
 
”Sunt încântată, suntem încântaţi şi fericiţi. Este poate cel mai mare secret pe care a trebuit să-l ţin vreodată. M-am gândit să îl dezvălui în cel mai bun mod cu putinţă, printr-o piesă muzicală”, a declarat Katy Perry pentru publicţia Independent.
 
De asemenea, cântăreaţa a postat un mesaj pe contul ei de Twitter, prin care le spune urmăritorilor ei că este fericită că nu mai trebuie să ascundă sarcina, să-şi sugă burta sau să poarte o poşetă de mari dimensiuni în dreptul burţii.
 
Orlando Bloom la va deveni tată pentru a doua oară, actorul în vârstă de 43 de ani având deja un băiat de 9 ani din căsnicia cu fostul îngeraş Victoria’s Secret, Miranda Kerr.
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
TOP alimente care cresc libidoul