Kate Hudson devine scriitoare!

Actriţa Kate Hudson a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a început să scrie o carte de dezvoltare personală, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Kate Hudson devine scriitoare!

Actriţa Kate Hudson a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a început să scrie o carte de dezvoltare personală, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vedeta americană spune că această idee i-a venit în timp ce lucra la designul noilor articole din linia ei vestimentară Fabletics şi doreşte să îi ajute pe oameni să înveţe „să arunce pe fereastră toată acele idei pe care le au despre perfecţiune”.

„Este o carte despre găsirea acelor lucruri care funcţionează în cazul tău. Voi vorbi despre acele lucruri care au funcţionat pentru mine”, a declarat actriţa pentru ediţia americană a revistei Allure.

Kate Hudson spune însă că nu încearcă să devină un fel de „guru al dezvoltării personale” şi că nu intenţionează să se transforme într-un blogger de lifestyle, deoarece povestea vieţii sale a fost extrem de complicată.

„Au existat atât de multe lucruri în trecutul meu. Era ca şi cum m-aş fi alăturat unui circ ambulant. Nu am aderat însă niciodată la ideea unei vieţi perfecte”, a spus vedeta.

Kate Hudson nu a intrat în detalii despre problemele din trecutul ei, însă a vorbit despre ruperea relaţiilor cu tatăl ei biologic, Bill Hudson, care s-a despărţit de mama ei, actriţa Goldie Hawn, atunci când ea avea vârsta de 18 luni. De asemenea, Kate Hudson îi spune „tată” partenerului de viaţă al mamei sale, actorul Kurt Russell, care i-a crescut atât pe ea, cât şi pe fratele ei Oliver.

Nici viaţa amoroasă a actriţei nu a fost una liniştită – Kate Hudson a fost căsătorită cu Chris Robinson, solistul fostei trupe rock The Black Crowes, iar apoi, după o logodnă de câţiva ani, s-a despărţit, în 2014, de Matt Bellamy, solistul trupei Muse. Actriţa are câte un fiu din ambele relaţii – primul, Ryder, s-a născut în 2004, iar cel de-al doilea, Bingham, în iulie 2011.

Data publicării acestei cărţi nu a fost deocamdată anunţată.

Kate Hudson nu este prima vedetă din industria de divertisment care a luat decizia de a scrie o carte de dezvoltare personală. Super-modelul devenit prezentatoare TV Tyra Banks şi actriţele Whoopi Goldberg, Kim Katrall, Kirstie Alley şi Jenny McCarthy au lansat deja volume similare.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul „Aproape celebri/ Almost Famous”, obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum „Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days”, „Cheia schelet/ The Skeleton Key”, „Mămică de ocazie/ Raising Helen”, „Noi doi şi Dupree”, „Aurul nebunilor” şi „Războiul mireselor/ Bride Wars”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”