Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea de pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, pe 20 iunie, informează contactmusic.com, citată de Mediafax. Artista va fi recompensată astfel pentru contribuţia adusă industriei muzicale şi a celei cinematografice într-o ceremonie specială care va avea loc joi, 20 iunie, la Los Angeles.
14.06.2013
Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez va primi cea de-a 2.500-a stea de pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood, pe 20 iunie, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Artista va fi recompensată astfel pentru contribuţia adusă industriei muzicale şi a celei cinematografice într-o ceremonie specială care va avea loc joi, 20 iunie, la Los Angeles.

Informaţia a fost confirmată de contul de Twitter al revistei Variety.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani – care a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop – a fost confirmată în 2011 pe lista celebrităţilor care vor primi o stea pe Walk of Fame, însă persoanele premiate au posibilitatea de a-şi alege data la care să aibă loc ceremonia care le este dedicată, într-un interval de cel mult cinci ani.

Pentru a fi avute în vedere de Camera de Comerţ şi Industrie din Los Angeles – organismul care atribuie aceste recompense -, artiştii trebuie să fie nominalizaţi de un terţ, care trebuie să doneze 30.000 de dolari pentru crearea şi menţinerea plăcuţei. Se crede că agentul de presă al lui Jennifer Lopez a nominalizat-o pe actriţă, în numele managerului acesteia, Benny Medina.

De când a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul „In Living Color”, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Maid in Manhattan”, cu rolul de jurat al emisiunii-concurs „American Idol” şi cu numeroase albume pop care s-au vândut în peste 75 milioane de copii.
Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.

În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

 

 

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: