Fosta soţie a lui Tom Cruise a devenit imaginea unui brand de cosmetice pentru femei…”ocupate”

Actriţa americană Katie Holmes, care a fost imaginea Bobbi Brown Cosmetics începând din septembrie 2012, s-a asociat cu această marcă pentru a lansa o gamă de produse cosmetice pentru femei "ocupate", informează dailymail.co.ukcitată de Mediafax.
07.08.2013
Fosta soţie a lui Tom Cruise a devenit imaginea unui brand de cosmetice pentru femei...

Actriţa americană Katie Holmes, care a fost imaginea Bobbi Brown Cosmetics începând din septembrie 2012, s-a asociat cu această marcă pentru a lansa o gamă de produse cosmetice pentru femei „ocupate”, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Numită Bobbi & Katie, linia de produse va conţine farduri pentru ochi, creioane pentru ochi şi rujuri în culori naturale pentru femeile care au o viaţă activă şi vor să-şi realizeze un machiaj rapid.

„Nicio femeie nu vrea să arate ca şi cum ar fi stat ore întregi să se machieze”, a declarat actriţa.

Gama de produse are culori inspirate de un vechi jurnal al lui Katie Holmes, în nuanţe de roz şi maro.

De asemenea, Katie şi Bobbi s-au inspirat din viaţa lor agitată de zi cu zi pentru a crea o linie de cosmetice care să fie utilă femeilor ce au un program încărcat.
„Eu sunt ocupată, Bobbi este de asemenea ocupată”, a precizat Katie Holmes, adăugând că „nu cunoaşte nicio femeie care să nu fie ocupată”.

Katie Holmes şi Bobbi Brown au început să colaboreze în septembrie anul trecut, când actriţa a devenit imaginea produselor lansate de aceasta, de profesie make-up artist. Experienţa a fost una pozitivă, având în vedere că cele două au devenit între timp partenere de afaceri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?