Fosta nevastă a lui Sean Penn, adepta botoxului cu măsură

Actriţa Robin Wright, care urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, Ben Foster, cu 14 ani mai tânăr, a declarat recent că face tratament facial cu botox de două ori pe an, pentru netezirea ridurilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fosta nevastă a lui Sean Penn, adepta botoxului cu măsură

Actriţa Robin Wright, care urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, Ben Foster, cu 14 ani mai tânăr, a declarat recent că face tratament facial cu botox de două ori pe an, pentru netezirea ridurilor, potrivit dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

„Este vorba despre cantităţi foarte mici de botox, de două ori pe an. Cred că majoritatea femeilor îşi injectează zece doze, dar o cantitate atât de mare îţi îngheaţă faţa şi nu o mai poţi mişca. Eu folosesc doar o doză, aplicată pe ici, pe colo, pentru netezirea ridurilor”, a spus actriţa din serialul „House of Cards”, ajuns la al treilea sezon.

Robin Wright este la a treia căsătorie – ea a mai fost căsătorită doi ani cu actorul Dane Witherspoon, între anii 1986 – 1985, şi 14 ani cu Sean Penn, între 1996 – 2010. Cu Sean Penn are o fiică, Dylan, în vârstă de 22 de ani, şi un fiu, Hopper, în vârstă de 20 de ani.

Robin Wright va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în thrillerul „A Most Wanted Man„, bazat pe adaptarea cărţii omonime a lui John Le Carré, în care joacă alături de regretatul Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe şi Rachel McAdams.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”