Experiența cumplită pe care a avut-o Valentin Sanfira în Italia: „Până n-am băgat mâna în buzunar, n-au vrut să mă opereze”

  • Publicat:
  • Actualizat:
Experiența cumplită pe care a avut-o Valentin Sanfira în Italia: „Până n-am băgat mâna în buzunar, n-au vrut să mă opereze”
Sursa foto: colaj Facebook/YouTube

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a vorbit în direct La Măruță despre accidentul pe care l-a suferit în vacanța petrecută în stațiunea italiană Positano.

Valentin Sanfira, accidentat într-un city break în Italia

Artistul a povestit în emisiune lui Cătălin Măruță cum vacanța sa s-a transformat într-un adevărat coșmar după un accident rutier.

„Am plecat și noi trei zile într-o vacanță scurtă în Italia (…) Se circulă dezastruos acolo! Nu-ți dă nimeni prioritate”, a spus Valentin la PRO TV.

Cântărețul a mai relatat că se află pe un scuter, pe un drum cu prioritate, când o dubă i-a apărut în față.

„Pe partea mea dreaptă erau mașini parcate neregulamentar, jumătate din stradă era ocupată de mașini parcate. În momentul în care el a tăiat curba, eu m-am ferit, un pic am tras de scuter și m-am agățat de o oglindă de la mașinile parcate. În momentul ăla, m-a aruncat pe stradă, am căzut direct cu capul pe asfalt. Dacă nu aveam cască… muream pe loc!”, a spus Valentin Sanfira în emisiunea de la ProTV.

Valentin Sanfira s-a ales cu o fractură, după cum relatează chiar el: „Am căzut cu șoldul pe asfalt și scuterul mi-a căzut exact pe picior și s-a frânt femurul. Capul femural s-a rupt pe loc”.

„Până n-am băgat mâna în buzunar până la cot, n-au vrut să mă opereze (…) Ziceau că ei operează în funcție de urgențe și că la mine nu este o urgență și că pot să stau așa. Stăteam cu piciorul rupt, Codruța (n.r. soția sa) plângea pe holurile spitalului”, a mai povestit artistul de muzică populară.

Intervenția chirurgicală la privat l-a făcut pe artist să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de euro.

„Operația a durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat”, a conchis cântărețul.

Soțul Codruței Sanfira a avut nevoie de două săptămâni de spitalizare, iar acum se află acasă. Între timp a renunțat și la cârjele de care a fost nedespărțit câteva săptămâni bune.

„Îmi dădeau șanse să merg prin noiembrie, dar eu la șapte săptămâni de la operație merg. Credința și iubirea vindecă”, a scris, miercuri, pe Facebook artistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân