Eşti dezamăgit/ă de partenerul de viaţă? Problema nu e la el/ea!

Cine nu a sperat măcar o dată că partenerul se va schimba? Fie că este vorba despre obiceiuri socotite nocive, mentalităţi sau mici gesturi ce nu ne plac nouă?
  • Publicat:
  • Actualizat:
Eşti dezamăgit/ă de partenerul de viaţă? Problema nu e la el/ea!
Eşti dezamăgit/ă de partenerul de viaţă? Problema nu e la el/ea! foto Shutterstock

Omul este mereu într-o aşteptare. Aşteptăm să se schimbe ceva… De cele mai multe ori aşteptăm schimbări de comportament de la persoana de lângă noi. Să se schimbe, să fie conform prototipului visat de noi. Şi dezamăgirile nu contenesc… Am întrebat-o pe Bianca Brighila nutriţionist holistic, trainer, coach, autor a unor programe online transformaţionale cum vede situaţia asta?

CSÎD: De ce suntem dezamăgiţi din nou şi din nou că partenerul de viaţă nu se schimbă?
Bianca Brighila:
Personal, cred că principala cauză a acestei situaţii este absenţa iubirii de sine. Cu cât te accepţi şi te iubeşti mai mult pe tine însuţi, cu atât mai mult îţi iubeşti şi îţi accepţi partenerul, fără a simţi nevoia ca el să se schimbe.

Totul se reduce la aşteptările şi dorinţele noastre

CSÎD: Poţi explica pe larg?
Bianca Brighila:
Adevărata iubire înseamnă să îi doreşti celuilalt ceea ce îşi doreşte el însuşi şi să îi permiţi să fie cel care este, chiar dacă acest lucru înseamnă să îi dai drumul să plece. Ea nu are nimic de-a face cu schimbarea celeilalte persoane în funcţie de aşteptările şi de dorinţele noastre. 

Bianca Brighila nutriţionist holistic, trainer, coach, autor a unor programe transformaţionale online

Biaca Brighila

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: