Dwayne Johnson, testat pozitiv cu COVID-19. Întreaga familie a fost infectată

Dwayne Johnson şi familia lui au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dwayne Johnson, testat pozitiv cu COVID-19. Întreaga familie a fost infectată
Dwayne Johnson, soţia lui, Lauren Hashian, şi cele două fiice ale cuplului, Jasmine, în vârstă de 4 ani, şi Tiana, în vârstă de 2 ani, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu trei săptămâni. În prezent, starea familiei este mult mai bună.

Dwayne Johnson şi familia lui, infectaţi cu noul coronavirus

„Acesta este cel mai dificil şi provocator lucru prin care am trecut ca familie. Suntem la finalul bolii, suntem de cealaltă parte a ei. Nu mai suntem contagioşi, suntem toţi sănătoşi”, a declarat actorul.
 
Fetiţele sale au avut simptome uşoare, însă el şi soţia au experimentat provocări mai mari, pe care au reuşit totuşi să le depăşească.
 
„Prioritatea mea a fost mereu să îmi protejez familia, copiii pe care îi iubesc enorm. Mi-aş fi dorit să fiu numai eu testat pozitiv, dar nu a fost aşa. Toată familia mea a fost diagnosticată. A fost o lovitură puternică pentru mine”, a continuat acesta.
 
Deşi el şi familia sa au fost foarte atenţi atât la măsurile de distanţare fizică şi protecţie, actorul în vârstă de 48 de ani crede că a luat virusul de la câţiva prieteni apropaţi. Astfel, a decis să transmită fanilor un mesaj prin care să încerce să îi mobilizeze.
 
„Vreau să vă vorbesc despre lucrurile prin care am trecut în ultimii doi ani şi jumătate până acum trei săptămâni. Iată care sunt noutăţile: soţia mea Lauren, eu, precum şi cele două fetiţe ale mele am fost testaţi pozitiv la coronavirus şi vă pot spune că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare şi dificile situaţii pe care am fost nevoit să le îndur, atât ca individ, cât şi alături de familia mea. Şi am trecut până acum prin destule”, le-a spus Dwaine Johnson fanilor.
 
„Nu lăsaţi niciodată garda jos, luaţi antioxidanţi, vitamine şi lucruri de acest gen. Aceasta este realitatea şi este cel mai bun lucru pe care îl puteţi face. Este şi cel mai responsabil, nu doar pentru voi, ci şi pentru familia voastră, cei pe care îi iubiţi, dar şi ceilalţi oameni din jurul vostru”, a spus actorul într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”