Diana și Sorin Gadola, unul dintre iniţiatorii festivalului UNTOLD, invitați la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

  • Publicat:
Diana și Sorin Gadola, unul dintre iniţiatorii festivalului UNTOLD, invitați la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Sorin Gadola, unul dintre iniţiatorii festivalului UNTOLD, și soția acestuia, Diana, sunt invitații lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 5 august, începând cu ora 19:00.

Sorin este fiul omului de afaceri Ştefan Gadola – președintele Energobit, una dintre cele mai importante companii românești din domeniul energiei –, cunoscut până nu demult în calitate de co-fondator al Festivalului „Untold” de la Cluj-Napoca. Recunoscut pentru viața sa tumultuoasă, Sorin Gadola a decis să se schimbe total în momentul în care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Primul lucru pe care l-a făcut după ce a întâlnit-o pe Diana, cea care avea să îi devină soție, a fost să renunțe la anturajul său toxic. Susținut de Diana, el s-a întors cu fața către Dumnezeu, a îmbrățișat credința și, totodată, a început un stil de viață sănătos. Rețeta lui: mișcare zilnică, mâncare sănătoasă și… rugăciuni.

Pe social media, acolo unde sunt extrem de populari, soții Gadola promovează un stil de viață… ALTFEL. După ce a căutat soluții la doctori din toată Europa timp de aproape 10 ani, Sorin a deschis, alături de Diana, un centru de sănătate și medicină integrativă care practică medicina bioelectromagnetică și biofizică și se bucură acum de a doua șansă la viață.

Urmărește podcastul integral cu soții Gadola doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: