De ce pleaca romanii sa-si caute viitorul peste hotare

Romanii considera ca sunt fortati sa plece la munca in afara pentru ca si-au pierdut slujbele sau li s-au diminuat veniturile, iar sanse reale sunt doar in strainatate, Romania fiind considerata “saraca, mizera, corupta, prost condusa si lipsita de oportunitati”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
De ce pleaca romanii sa-si caute viitorul peste hotare
De ce pleaca romanii sa-si caute viitorul peste hotare

Romanii considera ca sunt fortati sa plece la munca in afara pentru ca si-au pierdut slujbele sau li s-au diminuat veniturile, iar sanse reale sunt doar in strainatate, Romania fiind considerata „saraca, mizera, corupta, prost condusa si lipsita de oportunitati”.

Aflam asta din studiul „Impactul crizei economice asupra migratiei fortei de munca romanesti”. Toate categoriile de populatie cred ca migratia mai degraba „contribuie la dezvoltarea Romaniei” si „ajuta persoanele care pleaca sa vada cum se traieste in alte tari”.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân