Cum gresim cand ne aranjam parul?

Dupa o anumita varsta, coafurile cu parul strans la spate scot in evidenta lipsa de fermitate a pielii. Evitati-le daca aveti tenul si gatul imbatranite.
20.01.2012
Cum gresim cand ne aranjam parul?
Cum gresim cand ne aranjam parul?

Pentru ca rostul unei coafuri/tunsori este acela de a ne pune in valoare chipul, multe dintre noi o dam in bara tocmai din prea mult exces de zel. Ce ar trebui sa evitam si la ce e bine sa apelam atunci cand alegem sa ne aranjam parul? Iata mai jos cateva tipsuri:

1. Dupa o anumita varsta, coafurile cu parul strans la spate scot in evidenta lipsa de fermitate a pielii. Evitati-le daca aveti tenul si gatul imbatranite.
2. Bretonul acopera cosurile sau ridurile de pe frunte, dar pune in evidenta cearcanele, pungile si ridurile de la ochi. E la moda, dar daca nu aveti o privire luminoasa renuntati la el.
3. Atentie mare atunci cand alegeti o tunsoare bob. Daca nu va permiteti sa va aranjati parul zilnic sau daca forma capului nu este perfect rotunda in spate (aveti capul aplatizat) cautati o alta tunsoare.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Resveratrolul te scapa de raceala!
Resveratrolul te scapa de raceala!
Recomandare video
Chemoembolizarea hepatică, soluție pentru tumorile și metastazele din ficat
Recomandări: