Cum arată și cine este ”cel mai sexy bărbat în viață”

Actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață, al anului 2020.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Publicația PEOPLE a desemnat ”cel mai sexy bărbat în viață”, în 2020, iar titlul îi revine actorului Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolurile sale din „Black Panther” și sequel-ul „Rocky” „Creed”.

Este al treilea an la rând în care o vedetă de culoare primește acest titlu. În anul 2019, titlul de ”cel mai sexy bărbat în viață” a fost oferit cântărețului John Legend, iar în anul 2018 titlul a fost preluat de Idris Elba. Actorul de 33 de ani, celibatar, a declarat că titlul i-a dat “un sentiment bun”.

“Este un club din care merită să faci parte”, a mărturisit el într-un interviu pentru revista People.

Actorul este un promotor al diversității la Hollywood.

La începutul acestui an, la apogeul protestelor Black Lives Matter, Jordan s-a alăturat organizației nonprofit Color of Change și a lansat o inițiativă care oferă modalități concrete în care Hollywood-ul ar putea investi în poveștile cu conținut anti-rasist.

Carieră

Jordan şi-a început cariera de actor în copilărie în emisiuni TV ca „All My Children” şi a devenit cunoscut odată cu drama socială „Fruitvale Station” (2013). În 2015, el jucat în sequel-ul „Rocky” „Creed”, iar trei ani mai târziu l-a interpretat pe Erik Killmonger în „Black Panther”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân