Craciun frumos si sanatos!

Anul acesta a adus schimbari consistente in viata romanilor, care ne-au afectat pe toti. Nici la capitolul sanatate nu am ramas intangibili, fiindca starea psihica o influenteaza mult pe cea fizica.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Craciun frumos si sanatos!
Craciun frumos si sanatos!

Anul acesta a adus schimbari consistente in viata romanilor, care ne-au afectat pe toti. Nici la capitolul sanatate nu am ramas intangibili, fiindca starea psihica o influenteaza mult pe cea fizica.

Deci, este momentul sa le evaluam mai bine si sa ne gasim ritualul zilnic pentru intretinerea frumusetii, sanatatii si starii de buna dispozitie, fiindca se pare ca aceasta criza a noastra a devenit o stare de fapt si trebuie sa pornim din acest punct cu toate planurile de viitor. Craciunul vine, oricum, implacabil, si nu ar strica sa aduca o „Mostenire” neasteptata!

Eeee, dar acestea sunt vise, pe care insa le putem trai cu ochii deschisi… in fata televizorului. Si fiindca multe femei vor sa arate precum Romina din „Mostenirea”, de la PRO TV, alias Cristina Cepraga, am intervievat-o si ne-a dezvaluit cum se bucura de experienta de actrita in Italia. Iar secretul succesului sta si in naturalete: se machiaza doar cand trebuie pentru filmari, doarme, se hidrateaza, face sport de cate ori are timp.

Chiar daca e criza, romanul tot scoate ce-i mai bun pe masa si mai hipercaloric. Poate ca ar fi momentul sa nu mai mergem pe traditia noastra culinara! Va propun sa incercam si curcanul, ca poate vom trai si noi visul american!

Sau, pentru cei cu preferinte orientale, avem si sugestii adecvate: pui cu susan, dar si alimente exotice precum siropul de agave. Iar pentru cei ce au kilograme in plus si se plang ca stau toata ziua la computer, chiar nu mai merge scuza asta! Exista sute de aplicatii in App Store, care te pot ajuta sa-ti tii kilogramele in frau! Daca nu ati cazut in patima gadgetului, va oferim un top al activitatilor care ard grasimi.

Nu stam rau nici la capitolul frumusete: va propunem masti la minut, din aspirina, peelinguri, gomaje si obligatoriu creme cu SPF in contextul lui decembrie arzator, ca sa aratam cat mai bine de Revelion!

Oricum, daca vreo boala vi se acutizeaza in acest sezon, suntem inarmati si cu sfaturi ca le faceti fata cu brio. Ioana Maria Moldovan ne-a demonstrat ca paza buna trece primejdia rea.

Sarbatori fericite si sanatate va doresc!

Citeste si editia tiparita a revistei Ce se intampla, Doctore?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Emilia Potenteu - psiholog
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: